G.S: Θετική για τραπεζικά deals στην Ελλάδα

Θετική άποψη έχει για τις αγορές και συγχωνεύσεις ελληνικών τραπεζών η Goldman Sachs. Παρά τα μέτρα λιτότητας και τις επιπτώσεις τους στις καταθέσεις και τα επισφαλή δάνεια, οι μετοχές των ελληνικών τραπεζών σημείωσαν άνοδο.

G.S: Θετική για τραπεζικά deals στην Ελλάδα
Θετική άποψη έχει για τις αγορές και τις συγχωνεύσεις ελληνικών τραπεζών η Goldman Sachs, τονίζοντας ωστόσο ότι οι αποτιμήσεις αυτήν την στιγμή είναι υπερτιμημένες. Η επενδυτική τράπεζα πάντως ,υποστηρίζει ότι υπάρχει κίνδυνος υποχώρησης της τιμής των μετοχών αν δεν υλοποιηθούν οι συγχωνεύσεις.

Η Goldman Sachs σημειώνει ότι παρόλο που δεν υπάρχει βελτίωση στο επιχειρησιακό περιβάλλον των τραπεζών, καθώς τα μέτρα λιτότητας έχουν μειώσει τις καταθέσεις και αυξήσει τα επισφαλή δάνεια, οι ελληνικές τράπεζες σημείωσαν με μεγάλη διαφορά τις καλύτερες επιδόσεις από τις ευρωπαϊκές τράπεζες.

Σε ό,τι αφορά τις τιμές-στόχους αυξάνει στα 4,70 ευρώ από 4,50 την τιμή- στόχο για την Alpha Bank .

Ο διεθνής οίκος διατηρεί σταθερές τις τιμές- στόχους των υπόλοιπων μεγάλων ελληνικών τραπεζών.

Στα 2,60 ευρώ διατηρεί την τιμή-στόχο του Ταχυδρομικού Ταμειευτηρίου, στα 1,50 ευρώ την τιμή-στόχο της Τράπεζας Πειραιώς, στα 7,20 ευρώ την τιμή - στόχο της Εθνικής Τράπεζας, στα 0,95 ευρώ την τιμή-στόχο της Marfin, στα 4,50 ευρώ την τιμή στόχο της EFG Eurobank, στα 3,05 ευρώ την τιμή στόχο της Τράπεζας Κύπρου και στα 0,40 ευρώ την τιμή-στόχο της Αγροτικής Τράπεζας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v