Σε 2 εταιρίες η θαλάσσια συγκοινωνία Θεσ/νικης

Μετά την εισήγηση της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής Μεταφορών για τη διενέργεια ανοικτού διαγωνισμού, το έργο για τη ανάπτυξη αστικής Θαλάσσιας Συγκοινωνίας Θεσσαλονίκης ανατέθηκε στις TREDIT S.A και MARNET A.T.E.

Σε 2 εταιρίες η θαλάσσια συγκοινωνία Θεσ/νικης
Μετά την εισήγηση της Επιτροπής της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής Μεταφορών για τη διενέργεια ανοικτού διαγωνισμού, του έργου «Τεχνικός σύμβουλος για τη διερεύνηση ανάπτυξης αστικής Θαλάσσιας Συγκοινωνίας στο πολεοδομικό συγκρότημα Θεσσαλονίκης και την ευρύτερη περιοχή», αποφασίστηκε η ανάθεση του έργου (σύμφωνα με το άρθρο 3, παρ 3 του ΠΔ 4/2002) στις εταιρείες: TREDIT S.A και MARNET A.T.E.

Οι δύο αυτές εταιρείες θα εκπονήσουν μελέτη, χρονικής διάρκειας τριών μηνών από την υπογραφή της σύμβασης, με αντικείμενο τη διερεύνηση της βιωσιμότητας του εγχειρήματος της θαλάσσιας σύνδεσης του κέντρου της πόλης με τα ανατολικά, καθώς και την πιθανότητα επέκτασης προς τη δυτική Θεσσαλονίκη.

Επιπλέον, θα προετοιμάσουν το διαγωνισμό για την προσέλκυση ιδιώτη επενδυτή που θα υλοποιήσει στο επόμενο διάστημα την αστική θαλάσσια συγκοινωνία στην πόλη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v