Η Λ. Κατσέλη στην τελετή Investors in People

Τα Πιστοποιητικά Investors in People, που προσφέρει στις ελληνικές επιχειρήσεις η Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ), απένειμε σήμερα, Τρίτη 29 Μαρτίου 2011, η Υπουργός Εργασίας, Λούκα Τ. Κατσέλη.

Η Λ. Κατσέλη στην τελετή Investors in People
Τα Πιστοποιητικά Investors in People, που προσφέρει στις ελληνικές επιχειρήσεις η Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ), απένειμε σήμερα, Τρίτη 29 Μαρτίου 2011, η Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Λούκα Τ. Κατσέλη.

Η Υπουργός κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής υπογράμμισε μεταξύ άλλων ότι «αποτελεί βαθιά μου πίστη ότι η Ελλάδα μπορεί να πάει μπροστά επενδύοντας στο πιο πολύτιμο αγαθό, στο ανθρώπινο δυναμικό της.

Οι ελληνικές επιχειρήσεις, ιδιωτικές και δημόσιες, πρέπει να επενδύσουν στον τρόπο οργάνωσης του ανθρώπινου δυναμικού τους.

Αυτή την εποχή, εν μέσω κρίσης, πρέπει να επενδύσουμε στο ανθρώπινο κεφάλαιο, να αναδιοργανώσουμε τα συστήματα διοίκησης του έμψυχου δυναμικού μας, προκειμένου να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις σε εθνικό και επιχειρηματικό επίπεδο.

Η πιστοποίηση καλών πρακτικών πρέπει να προσαρμοστεί στο σχεδιασμό όλων των επιχειρήσεων ανεξαρτήτως του μεγέθους και του προσανατολισμού που έχουν».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v