ΕΒΕΘ: Εκδηλώσεις για τη στήριξη της εξωστρέφειας

To ΕΒΕΘ γνωστοποιεί στα μέλη του τη διοργάνωση δυο ενημερωτικών εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται τις επόμενες ημέρες, με γνώμονα, τη στήριξη της εξωστρέφειας των ελληνικών επιχειρήσεων.

ΕΒΕΘ: Εκδηλώσεις για τη στήριξη της εξωστρέφειας
To ΕΒΕΘ γνωστοποιεί στα μέλη του τη διοργάνωση δυο ενημερωτικών εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται τις επόμενες ημέρες, με γνώμονα, τη στήριξη της εξωστρέφειας των ελληνικών επιχειρήσεων καθώς και της συμμετοχής τους σε προγράμματα εξωτερικής βοήθειας της ΕΕ.

Ειδικότερα, πρόκειται για την ημερίδα «Χρηματοδοτήσεις της ΕΕ για τη στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων», που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 11 Απριλίου 2011, στην Αθήνα, από το Υπουργείο Εξωτερικών και για το κλαδικό σεμινάριο «Ανάπτυξη ιδιωτικού Τομέα και στήριξη ΜμΕ στα Προγράμματα Εξωτερικής Βοήθειας της ΕΕ» που θα πραγματοποιηθεί στις 26 Μαΐου 2011, στις Βρυξέλλες.

Στην ημερίδα της 11ης Απριλίου, θα αναπτυχθούν τα προγράμματα εξωτερικής βοήθειας της ΕΕ για την ανάπτυξη του ιδιωτικού τομέα και των ΜμΕ στις υποψήφιες προς ένταξη χώρες, οι πρωτοβουλίες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την ενίσχυση της εξωστρέφειας των ευρωπαϊκών ΜμΕ και ο ρόλος του Enterprise Europe Network.

Οσον αφορά στο κλαδικό σεμινάριο, θα δοθεί, μεταξύ άλλων, η δυνατότητα στους συμμετέχοντες για networking με εταιρίες και φορείς από όλες τις ευρωπαϊκές χώρες που δραστηριοποιούνται σε συναφή αντικείμενα. Επιπλέον θα πραγματοποιηθούν κατ’ ιδίαν Β2Β επιχειρηματικές συναντήσεις με εκπροσώπους άλλων ευρωπαϊκών επιχειρήσεων και φορέων που συμμετέχουν στο σεμινάριο, μέσω πρόσβασης στο ηλεκτρονικό αρχείο συμμετεχόντων. Η προθεσμία δήλωσης συμμετοχής για το σεμινάριο της 26ης Μαΐου 2011, λήγει στις 18 Απριλίου 2011. 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v