Συνέδριο για την Ευρυζωνικότητα στις 6/4

Ο υφυπουργός Υποδομών Μεταφορών & Δικτύων θα συμμετάσχει στις 6/4 στο Συνέδριο Καινοτομίας: «Μπορεί η Ελλάδα να βγει από την κρίση χωρίς επενδύσεις στην ευρυζωνικότητα;», που διοργανώνει το περιοδικό «The Economist”.

Συνέδριο για την Ευρυζωνικότητα στις 6/4
Ο υφυπουργός Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων Σπύρος Βούγιας και ο Γενικός Γραμματέας Επικοινωνιών του Υπουργείου Σωκράτης Κάτσικας, θα συμμετάσχουν την Τετάρτη 6 Απριλίου στο Συνέδριο Καινοτομίας: «Μπορεί η Ελλάδα να βγει από την κρίση χωρίς επενδύσεις στην ευρυζωνικότητα;», που διοργανώνει το περιοδικό «The Economist” στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση.

Το Υπουργείο Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων έχει θέσει ως βασικό στρατηγικό του στόχο την ανάπτυξη ευρυζωνικών υποδομών και κυρίως δικτύων νέας γενιάς, επενδύσεις που μπορούν να αποτελέσουν σημαντικό μοχλό ανάπτυξης της οικονομίας και της επιχειρηματικότητας, ενώ παράλληλα συμβάλλουν ουσιαστικά στην παροχή ποιοτικών υπηρεσιών προς τους πολίτες.

Η ομιλία του κ.Βούγια θα ξεκινήσει στις 13.15, ενώ ο κ. Κάτσικας θα συμμετάσχει σε συζήτηση στρογγυλής τραπέζης στις 14.00.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v