Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αμφιβολίες Schaeuble για την αξία της επιμήκυνσης

H βελτίωση των όρων δανεισμού των 110 δισ. που κέρδισε η Ελλάδα στις 11 Μαρτίου ίσως δεν είναι αρκετή για να επιτευχθεί η οικονομική ανάκαμψη δήλωσε ο υπουργός οικονομικών της Γερμανίας, Wolfgang Schaeuble.

Αμφιβολίες Schaeuble για την αξία της επιμήκυνσης
H βελτίωση των όρων δανεισμού των 110 δισ. που κέρδισε η Ελλάδα στις 11 Μαρτίου (επιμήκυνση - μικρότερο επιτόκιο) ίσως δεν είναι αποτελεσματική για να επιτευχθεί η οικονομική ανάκαμψη, δήλωσε ο υπουργός οικονομικών της Γερμανίας, Wolfgang Schaeuble, σύμφωνα με το Bloomberg.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι η πορεία της Ελλάδας πρέπει να παρακολουθείται στενά και ότι η χώρα έχει σημαντικές οικονομικές υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψει τα επόμενα χρόνια.

Ο. Rehn: Αποκλείουμε την αναδιάρθρωση χρέους για Ελλάδα

H ΕΕ αποκλείει την αναδιάρθρωση του χρέους της Ελλάδας δήλωσε χθες ο Oli Rehn κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου, μετά το τέλος της συνεδρίασης του Ecofin, στη Βουδαπέστη.

Ο ίδιος εξέφρασε την άποψη ότι η Φινλανδία θα δείξει υπευθυνότητα στηρίζοντας το υπό όρους πρόγραμμα οικονομικής βοήθειας προς την Πορτογαλία.

Από την πλευρά του ο επικεφαλής της ΕΚΤ, Ζ. Τρισέ, δήλωσε ότι η ""ΕΕ έχει πρόγραμμα για την Ελλάδα το οποίο εφαρμόζεται και έχει την έγκριση από τα θεσμικά όργανα της Ευρωπαϊκής Ενωσης».


ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v