Παρουσίαση του "One stop shop" στον Πρωθυπουργό

Την Υπηρεσία ίδρυσης επιχείρησης σε μια μέρα, παρουσίασε σήμερα στον πρωθυπουργό ο Υπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας, κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Παρουσίαση του One stop shop στον Πρωθυπουργό
Την Υπηρεσία ίδρυσης επιχείρησης σε μια μέρα, παρουσίασε σήμερα στο Pρωθυπουργό ο Υπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας, κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, σύμφωνα με δημοσίευμα του Υπουργείου Ανάπτυξης.

Κατά την διάρκεια της παρουσίασης στον Πρωθυπουργό της λειτουργίας της «Υπηρεσίας Μιας Στάσης» (one stop shop) και του ΓΕΜΗ, ο κ. M. Χρυσοχοΐδης δήλωσε ότι "κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια για να καταστήσουμε τη χώρα φιλική προς τις επιχειρήσεις."

Ο κ Χρυσοχοΐδης ανακοίνωσε επίσης περαιτέρω βήματα για την διευκόλυνση της ίδρυσης επιχειρήσεων, όπως το νομοσχέδιο για τις αδειοδοτήσεις το οποίο αποσκοπεί σύμφωνα με τον υπουργό στην απλοποίηση της αδειοδότησης “κυρίως των μεταποιητικών επιχειρήσεων και των επιχειρήσεων που ασχολούνται σε βιομηχανικές περιοχές, αλλά και την αδειοδότηση των τεχνικών επαγγελμάτων”.

Μετά το τέλος της παρουσίασης ο Υπουργός προσέθεσε ότι το επόμενο στοίχημα είναι "η βελτίωση του συστήματος και η ένταξη της αδειοδότησης εδώ σε αυτή τη διαδικασία της μίας ημέρας και μίας στάσης".


* Η αναλυτική παρουσίαση της Υπηρεσίας μιας στάσης δημοσιεύεται στην δεξιά στήλη συνοδευτικό υλικό.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v