Η Λ. Κατσέλη στα βραβεία Best Workplaces 2011

Βραβείο στις επιχειρήσεις με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα για το 2011 απένειμε η Υπουργός Εργασίας σε εκδήλωση που διοργάνωσε χθες, Δευτέρα 11 Απριλίου 2011, το Ινστιτούτο Great Place to Work.

Η Λ. Κατσέλη στα βραβεία Best Workplaces 2011
Βραβείο στις επιχειρήσεις με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα για το 2011 απένειμε η Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Λούκα Τ. Κατσέλη, σε εκδήλωση που διοργάνωσε χθες, Δευτέρα 11 Απριλίου 2011, το Ινστιτούτο Great Place to Work.

Η Υπουργός κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής υπογράμμισε μεταξύ άλλων ότι «ανάπτυξη δεν είναι μόνο η αύξηση της κερδοφορίας και η επένδυση στην καινοτομία, αλλά και η καλλιέργεια του ανθρώπινου δυναμικού για ένα περισσότερο δημιουργικό και κατά συνέπεια αποδοτικό εργασιακό περιβάλλον.

Δυο αξίες είναι πολύ σημαντικές σήμερα. Η πρώτη είναι η εμπιστοσύνη των εργαζομένων μεταξύ τους, αλλά και προς τις επιχειρήσεις, ιδιωτικές και δημόσιες, όπως επίσης, η ελευθερία που εμπνέει το εργασιακό περιβάλλον για την ανάπτυξη πρωτοβουλιών και ευθυνών από τους εργαζόμενους, με στόχο το κοινό καλό.

Οι εταιρίες που βραβεύονται σήμερα έχουν επενδύσει στην ανάπτυξη δεσμών εμπιστοσύνης μέσα στην επιχείρηση, όπως και στην καλλιέργεια κουλτούρας, προόδου και συνεργασίας».

Από την πλευρά της, η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Άννα Νταλάρα, τόνισε ότι «είναι εξαιρετικά σημαντικό το ότι υπάρχουν εταιρείες που έχουν αίσθηση της κοινωνικής τους ευθύνης και σέβονται απόλυτα τα δικαιώματα των εργαζομένων τους, ακόμη περισσότερο σε μια περίοδο κρίσης όπως η σημερινή».

«Εμείς, ως πολιτεία δημιουργούμε το θεσμικό πλαίσιο που εξασφαλίζει την προστασία των εργαζομένων, αφήνοντας ταυτόχρονα ελεύθερη την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας, αλλά αυτό δεν φτάνει. Χρειαζόμαστε και τη συνεργασία των εταιρειών και γι’ αυτό χαίρομαι ιδιαίτερα που βρισκόμαστε απόψε εδώ για να επιβραβεύσουμε τις εταιρείες εκείνες που δημιουργούν το καλύτερο περιβάλλον για τους εργαζομένους τους», πρόσθεσε η κα Νταλάρα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v