ΤΕΕ: Ημερίδα για τα δομικά υλικά

Η εποπτεία της αγοράς προϊόντων δομικών κατασκευών είναι το θέμα της Ημερίδας που οργανώνει αύριο το ΤΕΕ, η οποία είναι η καταληκτική από μια σειρά εκδηλώσεων τις οποίες οργάνωσε στην Αθήνα και άλλες πόλεις στο 2010.

ΤΕΕ: Ημερίδα για τα δομικά υλικά
Η εποπτεία της αγοράς προϊόντων δομικών κατασκευών, είναι το θέμα της Ημερίδας που οργανώνει αύριο το ΤΕΕ (αίθουσα εκδηλώσεων ΤΕΕ – Νίκης 4, Σύνταγμα – ώρα έναρξης 9 π.μ.), η οποία είναι και η καταληκτική από μια σειρά εκδηλώσεων τις οποίες οργάνωσε στην Αθήνα και άλλες πόλεις στη διάρκεια του 2010, το οποίο είχε χαρακτηριστεί ως έτος εποπτείας της αγοράς προϊόντων δομικών κατασκευών. 

Υπενθυμίζεται, ότι το Π.Δ. περί «προϊόντων δομικών κατασκευών», αποτελεί την προσαρμογή της ελληνικής νομοθεσίας στην Κοινοτική Οδηγία 89/106/ΔΟΚ και την τροποποίηση σε σχέση με την Οδηγία 93/68/ΔΟΚ, η οποία επιβάλλει τα δομικά προϊόντα να συμμορφώνονται με τα Εναρμονισμένα Ευρωπαϊκά Πρότυπα (EΝ) και τις Ευρωπαϊκές Τεχνικές Εγκρίσεις και να φέρουν στο εξής τη σήμανση CE.

Υπ’ αυτή την έννοια, η Ημερίδα έχει ένα εξαιρετικά σημαντικό ενδιαφέρον, ιδίως σε ότι αφορά την εκτέλεση των δημόσιων έργων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v