Συζήτηση της αίτησης πτώχευσης της Απογευματινής

Συζητήθηκε στο Πολυμελές Πρωτοδικείο της Αθήνας η αίτηση πτώχευσης που έχει καταθέσει η « Απογευματινή ΑΕ», ενώ η απόφαση επί της υπόθεσης αναμένεται το προσεχές διάστημα.

Συζήτηση της αίτησης πτώχευσης της Απογευματινής
Συζητήθηκε στο Πολυμελές Πρωτοδικείο της Αθήνας η αίτηση πτώχευσης που έχει καταθέσει η « Απογευματινή ΑΕ» , ενώ η απόφαση επί της υπόθεσης αναμένεται το προσεχές διάστημα.

Κατα την συζήτηση της αγωγής πρόσθετη παρέμβαση υπέρ των εργαζομένων έκαναν η ΕΣΗΕΑ, η ΕΠΙΕΑ και η ΕΤΙΤΑ.

Από την πλευρά της επιχείρησης κατέθεσε ως μάρτυρας ο οικονομολόγος κ. Αρβανίτης ο οποίος υποστήριξε μεταξύ άλλων ότι πριν να κλείσει η εφημερίδα ζημιωνόταν ετησίως περί τα 4,5 εκατ. ευρώ. “Υπήρχε σχέδιο αναδιοργάνωσης αλλά αυτό δεν τελεσφόρησε καθώς η Εθνική Τράπεζα δεν ενέκρινε το δάνειο”, δήλωσε ο κ Αρβανίτης.

Στο δικαστήριο κατέθεσε επίσης ο πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ κ. Πάνος Σόμπολος ο οποίος επεσήμανε ότι η εφημερίδα θα μπορούσε να συνεχίσει να εκδίδεται, καθώς και η κ. Γιώτα Αντωνοπούλου που διετέλεσε διευθύντρια της εφημερίδας.

Η κ. Αντωνοπούλου υποστήριξε μεταξύ άλλων ότι η εφημερίδα έκλεισε γιατί η διατήρησή της δεν συνέφερε τον ιδιοκτήτη και επιχειρηματία κ. Σαραντόπουλο, ενώ μετέφερε την πεποίθηση των εργαζομένων ότι υπήρχε διπλό ταμείο και ότι περίπου 800.000 ευρώ έχουν καταλήξει σε προσωπικό λογαριασμό του κ. Σαραντόπουλου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v