Στα… σαλόνια της WSJ ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ

Εκτενές άρθρο του γραμματέα διεθνών σχέσεων της ΔΗΣΥ, στο δίνει μια ζοφερή εικόνα για την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στην Ελλάδα, την οποία αποδίδει στις «διάφορες ομάδες της ακροαριστεράς», φιλοξενεί η WSJ.

Στα… σαλόνια της WSJ  ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ
Εκτενές άρθρο του δημοσιογράφου και γραμματέα διεθνών σχέσεων της Δημοκρατικής Συμμαχίας, κ. Τάκη Μίχα, στο οποίο «ζωγραφίζει» μια ιδιαίτερα ζοφερή εικόνα για την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στην Ελλάδα, την οποία αποδίδει στις «διάφορες ομάδες της ακροαριστεράς», φιλοξενεί η Wall Street Journal.

Ο κ. Μίχας, στο άρθρο του που τιτλοφορείται "Η Αθήνα βυθίζεται στην αναρχία", αναφέρει ότι η «πραγματική ασθένεια της Ελλάδας είναι η περιφρόνηση του νόμου και η πολιτική αποτυχία να καταπολεμηθεί» αυτό το φαινόμενο, ενώ υποστηρίζει πως «η χώρα βρίσκεται στο έλεος των στρατευμένων ακτιβιστών που εμπνέονται από διάφορες ομάδες της ακροαριστεράς».

Κατά τον κ. Μίχα, οι πιο «επιθετικοί» είναι «το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος και ο αναρχο-Σταλινικός Συνασπισμός της Ριζοσπαστικής Αριστέρας, που απαρτίζεται από τους Οικοσοσιαλιστές Ελλάδας, τη ριζοσπαστική αριστερή Ομάδα Ρόζα και την Διεθνιστική Εργατική Αριστερά», που «με πλήρη ατιμωρησία, οι ακόλουθοί τους παρενοχλούν πολίτες και καταστρέφουν δημόσια περιουσία – καταλαμβάνοντας ακόμα και ολόκληρα χωριά» (αναφερόμενος στην Κερατέα).

Ο κ. Μίχας στο άρθρο του «βλέπει» αριστερές ομάδες πίσω από τον ξυλοδαρμό του κ. Χατζηδάκη πέρυσι, την επίθεση κατά κορυφαίου δημοσιογράφου την ώρα που έτρωγε σε εστιατόριο, το «γιαούρτωμα» του κ. Πάγκαλου τον περασμένο μήνα, αλλά και τον θάνατο των τριών εργαζομένων στην Marfin πέρυσι τον Μάιο.

Επίσης, «βλέπει» αριστερές ομάδες πίσω από το κίνημα «Δεν πληρώνω» τόσο στις Εθνικές Οδούς όσο και στα Μέσα Μεταφοράς, ενώ κάνει αναφορά και στο περυσινό «μπλοκάρισμα» στο λιμάνι του Πειραιά.

Ο κ. Μίχας μιλά για ανικανότητα ή απροθυμία των Αρχών να επιβάλουν το νόμο, ενώ αναφέρει πως η αποσύνθεση της Ελλάδας «μπορεί να θεωρηθεί ως προϊόν της προσπάθειας της ολοκληρωτικής Αριστεράς να εκμεταλλευτεί την οικονομική κρίση και να καταστρέψει τους υφιστάμενους δημοκρατικούς και οικονομικούς θεσμούς της Ελλάδας».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v