Juncker: Αβάσιμες οι συζητήσεις για αναδιάρθρωση

Εντελώς αβάσιμες χαρακτήρισε τις συζητήσεις για την αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους ο πρόεδρος του Eurogroup Jean Claude Juncker, λέγοντας ότι η αναδιάρθρωση δεν συμπεριλαμβάνεται στις επιλογές της Ε.Ε.

Juncker: Αβάσιμες οι συζητήσεις για αναδιάρθρωση
Εντελώς αβάσιμες χαρακτήρισε τις συζητήσεις για την αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους ο πρόεδρος του Eurogroup, Jean Claude Juncker.

"Η αναδιάρθρωση δεν συμπεριλαμβάνεται στις επιλογές της Ε.Ε.", άνέφερε ο επικεφαλής του συμβουλίου υπουργών Οικονομικών της ευρωζώνης, σύμφωνα με δημοσίευμα του το Reuters.

Την αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους, στο άμεσο μέλλον τουλάχιστον, αποκλείει και ο επικεφαλής του μηχανισμού στήριξης της ευρωζώνης Klaus Regling. Ο κ Regling, σε δηλώσεις του που δημοσιεύτηκαν την Παρασκευή, υποστηρίζει ότι δεν βλέπει κάποια επείγουσα ανάγκη για αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους.

“Οι αγορές έχουν πειστεί ότι κάποια στιγμή η Ελλάδα δεν θα είναι σε θέση να διαχειριστεί το χρέος της” δήλωσε στην εφημερίδα Frnakfurter Allgemeine Zeitung. “Αλλά γνωρίζουμε ότι οι αγορές μπορεί να κάνουν λάθος και ότι είναι ευμετάβλητες” πρόσθεσε.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v