Ημερίδα για επιχειρηματικότητα στη Σερβία

Η Ελληνο-Σερβική Εμπορική και Βιομηχανική Ένωση (ΕΣΕΒΕ), σε συνεργασία με το ΕΒΕΑ και το Εμπορικό Επιμελητήριο της Σερβίας, διοργανώνουν ημερίδα με θέμα «Επιχειρηματικές δυνατότητες στη Σερβία».

Ημερίδα για επιχειρηματικότητα στη Σερβία
Η Ελληνο-Σερβική Εμπορική και Βιομηχανική Ένωση (ΕΣΕΒΕ), σε συνεργασία με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΒΕΑ) και το Εμπορικό Επιμελητήριο της Σερβίας, διοργανώνουν ημερίδα με θέμα «Επιχειρηματικές δυνατότητες στη Σερβία».

Στην ημερίδα θα γίνει παρουσίαση των δυνατοτήτων για περαιτέρω ανάπτυξη της διμερούς επιχειρηματικής συνεργασίας και ενημέρωση πάνω σε εξειδικευμένα θέματα, όπως, μεταξύ άλλων, «Συμφωνία αποφυγής διπλής φορολογίας», «Ζώνες ελεύθερου εμπορίου» και «Δυνατότητες υλοποίησης κοινών έργων στον ενεργειακό τομέα στη Σερβία».

Θα ακολουθήσουν διμερείς επιχειρηματικές συναντήσεις με ομάδα Σέρβων επιχειρηματιών, που συμμετέχουν στην αποστολή.

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί την Τετάρτη 4 Μαΐου 2011, στις 09:30 το πρωί, στις εγκαταστάσεις του ΕΒΕΑ, Ακαδημίας 7-9, 6ος όροφος, στην Αθήνα.

Την εκδήλωση θα τιμήσουν με την παρουσία τους ο Αναπληρωτής Πρωθυπουργός της Σερβίας κ. Bozidar Djelic, ο Υπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, και ο Υφυπουργός Εξωτερικών κ. Σπύρος Κουβέλης,

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v