Ο ΟΠΕ παρουσιάζει το διετές επιχειρησιακό σχέδιο

Την Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011 και ώρα 17:00 ο Ελληνικός Οργανισμός Εξωτερικού Εμπορίου – ΟΠΕ, θα πραγματοποιήσει ενημερωτική εκδήλωση στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Οργανισμού.

Ο ΟΠΕ παρουσιάζει το διετές επιχειρησιακό σχέδιο
Την Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011 και ώρα 17:00 ο Ελληνικός Οργανισμός Εξωτερικού Εμπορίου – ΟΠΕ, παρουσία του Υπουργού Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, κ. Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, θα πραγματοποιήσει ενημερωτική εκδήλωση στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Οργανισμού, Μαρίνου Αντύπα 86 – 88, Ηλιούπολη.

Ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠΕ, κ. Αλκιβιάδης Καλαμπόκης, θα παρουσιάσει στους εξαγωγικούς φορείς και επιχειρήσεις το Επιχειρησιακό Σχέδιο του Οργανισμού για τη περίοδο 2012-2013, το οποίο θα τεθεί άμεσα σε δημόσια διαβούλευση.

Ο ΟΠΕ προτίθεται τις επόμενες εβδομάδες, στο πλαίσιο της διαβούλευσης, να επικοινωνήσει με τα παραγωγικά Υπουργεία, Επιμελητήρια, Συνδέσμου και εξαγωγικούς φορείς προκειμένου να εξασφαλίσει τη μεγίστη δυνατή υποστήριξη και συνεργασία.

Στόχος του ΟΠΕ είναι, σε σύντομο χρόνο, όλες οι εξαγωγικές επιχειρήσεις να έχουν στη διάθεση τους ένα πρόγραμμα δράσης σε βάθος διετίας, προκειμένου να σχεδιάσουν με τη σειρά τους το δικό τους εξαγωγικό πλάνο δράσης.
Στο πλαίσιο της ενημερωτικής εκδήλωσης, θα παρουσιαστεί λεπτομερώς από την ΕΛΑΝΕΤ, μέλος του ΕΦΑΠΑΕ, το πρόγραμμα «Εξωστρέφεια – Ανταγωνιστικότητα Επιχειρήσεων».
Το πρόγραμμα αυτό δίνει τη δυνατότητα στις ενδιαφερόμενες εξαγωγικές επιχειρήσεις να χρηματοδοτηθούν σε ποσοστό έως 50% για δράσεις εξωστρέφειας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v