Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Βολιδοσκοπούν Παπαδόπουλο για Ταμείο Περιουσίας

Την βολιδοσκόπηση του κ. Αλ. Παπαδόπουλου για να αναλάβει την θέση του προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του υπό ψήφιση Ταμείου Δημόσιας Περιουσίας αποκάλυψε πριν από λίγο στην βουλή ο Ευ. Βενιζέλος.

Βολιδοσκοπούν Παπαδόπουλο για Ταμείο Περιουσίας
Την βολιδοσκόπηση του κ. Αλ. Παπαδόπουλου για να αναλάβει την θέση του προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του υπό ψήφιση Ταμείου Δημόσιας Περιουσίας αποκάλυψε πριν από λίγο στην βουλή ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών κ. Ευάγγελος Βενιζέλος.

Στην τελευταία του ομιλία πριν την έναρξη της ψηφοφορίας για το Μεσοπρόθεσμο ο κ. Βενιζέλος απηύθυνε νέα έκκληση σε Ν. Δ και ΛΑΟΣ για διάλογο τόσο για την σύνθεση του Ταμείου Δημόσιας Περιουσίας όσο και επί του νέου αναπτυξιακού προγράμματος με την ανακατανομή πόρων του ΕΣΠΑ και νέα επενδυτικά κεφάλαια.

Στο κάλεσμα Βενιζέλου ανταποκρίθηκε αυτόματα ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Γ. Καρατζαφέρης ο οποίος πρότεινε για την θέση του προέδρου του υπό θέσπιση Ταμείου τον κ. Αλέκο Παπαδόπουλο, εκτιμώντας ότι θα τον αποδεχθεί και η ΝΔ.

Απαντώντας ο κ. Βενιζέλος δήλωσε χαρακτηριστικά «Κύριε Καρατζαφέρη παραβιάσατε ανοικτές θύρες» διευκρινίζοντας ότι έχει ήδη επικοινωνήσει με τον κ. Αλ. Παπαδόπουλο βολιδοσκοπώντας τις διαθέσεις του για να αναλάβει την θέση του προέδρου του Ταμείου Δημόσιας Περιουσίας.

Σημειώνεται ότι ο κ. Αλ. Παπαδόπουλος ασκεί σκληρή κριτική στην πολιτική που ακολούθησε μέχρι πρόσφατα η κυβέρνηση ενώ χαρακτήρισε «γελοιότητες» τα όσα διαμείφθησαν μεταξύ Παπανδρέου- Σαμαρά με φόντο την συναίνεση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v