Συνάντηση Βενιζέλου - Ιερώνυμου στις 6/7

Με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο και τα μέλη της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου θα συναντηθεί αύριο, Τετάρτη στις 9 π.μ. ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και Υπουργός Οικονομικών κ. Ευάγγελος Βενιζέλος.

Συνάντηση Βενιζέλου - Ιερώνυμου στις 6/7
Με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο και τα μέλη της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου θα συναντηθεί αύριο, Τετάρτη 6.7.2011, στις 9 π.μ. ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και Υπουργός Οικονομικών κ. Ευάγγελος Βενιζέλος.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στην έδρα της Ιεράς Συνόδου (Μονή Πετράκη), αντικείμενο της δε είναι τα θέματα σχέσεων κράτους και εκκλησίας, από πλευράς του Υπουργείου Οικονομικών και κυρίως η αναζήτηση τρόπων για την ενεργό συμμετοχή της εκκλησίας στην αντιμετώπιση της κρίσης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο