ΓΑΠ: Πρέπει να διαπραγματευτούμε με ψυχραιμία

Οι επόμενες ημέρες είναι ιδιαίτερα κρίσιμες και πρέπει να διαπραγματευτούμε με ψυχραιμία, δήλωσε ο πρωθυπουργός στο υπουργικό συμβούλιο.

ΓΑΠ: Πρέπει να διαπραγματευτούμε με ψυχραιμία
Οι επόμενες ημέρες είναι ιδιαίτερα κρίσιμες και πρέπει να διαπραγματευτούμε με ψυχραιμία, δήλωσε ο πρωθυπουργός στο υπουργικό συμβούλιο, εκφράζοντας παράλληλα ικανοποίηση διότι οι ευρωπαίοι εταίροι βλέπουν πλέον ότι το πρόβλημα χρέους απαιτεί μια συνολική λύση, σύμφωνα με το Reuters.

"Είναι θετικό ότι τις τελευταίες ημέρες οι εταίροι μας στην Ευρώπη συζητούν όλο και περισσότερο, και πιέζουν για συνολικές λύσεις", δήλωσε. "Βλέπουν ότι δεν είναι μόνο ελληνικό πρόβλημα, ή απλά πρόβλημα της περιφέρειας, αλλά ένα ευρύτερο δομικό πρόβλημα για το μέλλον των ευρωπαϊκών χωρών".

Ο κ. Παπανδρέου, στην εισήγησή του, εξαπέλυσε επίσης επίθεση σε όσους «παίζουν με τις λέξεις, συγχέοντας σκόπιμα την ορολογία των οίκων αξιολόγησης με καταστάσεις επώδυνες για την πραγματική οικονομία».

"Δεν υπάρχει κίνδυνος χρεοκοπίας" ή άλλη τέτοια απειλή, δήλωσε από την πλευρά του ο υπουργός Οικονομικών, όπως μεταδίδει το Reuters.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v