Επίσκεψη εργασίας του Γ. Γραμματίδη στις ΗΠΑ

Αναχωρεί σήμερα για την Ουάσιγκτον ο Πρόεδρος του Ελληνοαμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου κ. Γραμματίδης. Σκοπός να ενημερώσει την επιχειρηματική κοινότητα των ΗΠΑ για τις επιχειρηματικές ευκαιρίες στην Ελλάδα.

Επίσκεψη εργασίας του Γ. Γραμματίδη στις ΗΠΑ
Αναχωρεί σήμερα για την Ουάσιγκτον ο Πρόεδρος του Ελληνοαμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου κ. Γιάννος Γραμματίδης.

Κατά την παραμονή του στην Αμερικανική πρωτεύουσα ο κ. Γραμματίδης θα έχει προγραμματισμένες συναντήσεις με τον Υφυπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ Ρόμπερτ Χόρματς, με αξιωματούχους του Υπουργείου Εμπορίου και με την ηγεσία του Εμπορικού Επιμελητηρίου των ΗΠΑ.

Σκοπός της επίσκεψης του κ. Γραμματίδη στην Ουάσιγκτον είναι να ενημερώσει τόσο την Αμερικανική κυβέρνηση όσο και την επιχειρηματική κοινότητα των ΗΠΑ για το μεταρρυθμιστικό έργο πού επιτελείται στην Ελλάδα και τις επιχειρηματικές ευκαιρίες πού δημιουργούνται εξαιτίας των αποκρατικοποιήσεων και του σχεδίου αξιοποίησης της δημόσιας περιουσίας.
 
Θα συζητηθεί επίσης και η σχεδίαση σειράς δράσεων τόσο στις ΗΠΑ όσο και στην Ελλάδα πού θα αποσκοπούν να φέρουν σε επαφή αμερικανικές και ελληνικές εταιρίες για την δημιουργία συνεργιών και την κοινή ανάπτυξη επενδυτικών πρωτοβουλιών.

Η επίσκεψη του κ. Γραμματίδη στις ΗΠΑ εντάσσεται στα πλαίσια της Ελληνοαμερικανικής Επιχειρηματικής Πρωτοβουλίας, μέλη της οποίας είναι τα εμπορικά επιμελητήρια της Ελλάδας και δημόσιοι οργανισμοί όπως ο ΟΠΕ, ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος, ο ΕΟΤ και το Invest in Greece.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v