Ραντεβού Δ. Ρέππα με τον Horst Reichenbach

Ο Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Δημήτρης Ρέππας,  δέχθηκε απόψε στο γραφείο του τον επικεφαλής της Ομάδας Δράσης της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την Ελλάδα Horst Reichenbach.

Ραντεβού Δ. Ρέππα με τον Horst Reichenbach
Ο Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Δημήτρης Ρέππας, μαζί με τους Υφυπουργούς Ντίνο Ρόβλια και Παντελή Τζωρτζάκη, δέχθηκε απόψε στο γραφείο του τον επικεφαλής της Ομάδας Δράσης της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την Ελλάδα Horst Reichenbach.

Ο κ. Ρέππας, ενημέρωσε για την μεγάλη αλλαγή που προωθείται για την μεταρρύθμιση και αναδιοργάνωση του Κράτους. Για την υλοποίηση του νέου κράτους, συζητήθηκε η παροχή τεχνογνωσίας και πόρων για την εξειδίκευση των δράσεων και την παρακολούθηση της πορείας τους σε σχέση με τους στόχους, καθώς η ακρίβεια των εκτιμήσεων του χρόνου και του κόστους των δράσεων που θα αποφασιστούν και η επικοινωνία με τα απαραίτητα θεσμικά όργανα του μηχανισμού στήριξης.

Τον κ. Reichenbach, συνόδευαν ο επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα Πάνος Καρβούνης και η Διευθύντρια στην Ευρωπαϊκή Επιτροπής, Ζωρζέττα Λάλη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v