Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στο πλευρό των ιδιοκτητών ταξί 10 βουλευτές ΠΑΣΟΚ

Επιστολή προς τον υπουργό Υποδομών Γ. Ραγκούση με την οποία ζητούν να ξεκινήσει διάλογο με τους αυτοκινητιστές ταξί προκειμένου να επιλυθεί το πρόβλημα με την απελευθέρωση του κλάδου απέστειλαν δέκα βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.

Στο πλευρό των ιδιοκτητών ταξί 10 βουλευτές ΠΑΣΟΚ
Επιστολή προς τον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Γιάννη Ραγκούση με την οποία ζητούν να ξεκινήσει διάλογο με τους αυτοκινητιστές ταξί προκειμένου να επιλυθεί το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με το σχέδιο νόμου για την απελευθέρωση του κλάδου απέστειλαν δέκα βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.

Οι βουλευτές, που στο σύνολό τους προέρχονται από περιοχές της περιφέρειας, τονίζουν ότι η παρέμβασή τους αποτελεί μία προσπάθεια να αποκλιμακωθεί η ένταση που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στον κ. Ραγκούση και τους ιδιοκτήτες ταξί και προκαλεί αρνητικά αποτελέσματα για την διεθνή εικόνα της χώρας κα τον τουρισμό.

Οι δέκα βουλευτές ουσιαστικά αποδέχονται την ρητορική των ιδιοκτητών ταξί καθώς σημειώνουν ότι πρέπει να γίνει σεβαστό το δικαίωμα της ιδιοκτησίας σε σχέση με την υπαρκτή και αναγνωρισμένη από το δημόσιο άυλη αξία της άδειας.

Επίσης ζητούν την υιοθέτηση πληθυσμιακών κριτηρίων αλλά και να μην εκδοθεί καμία νέα άδεια πριν την συμπλήρωση εξάμηνου από την ψήφιση του νομοσχεδίου με τον οποίο θα απελευθερώνεται ο κλάδος.

Η παρέμβαση των βουλευτών του κυβερνώντος κόμματος αποκτά ιδιαίτερη αξία καθώς σε λίγη ώρα οι αυτοκινητιστές που απεργούν πρόκειται να βρεθούν στην Βουλή προκειμένου να διαδηλώσουν την αντίθεσή τους στα σχέδια Ραγκούση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v