Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σαμαράς: Κοινή η γλώσσα της ανάπτυξης με Ρέσλερ

Με τον κ. Ρέσλερ μιλάμε την κοινή γλώσσα της ανάπτυξης, δήλωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς μετά το πέρας της συνάντησής του με τον Γερμανό Αντικαγκελάριο Φίλιπ Ρέσλερ.

Σαμαράς: Κοινή η γλώσσα της ανάπτυξης με Ρέσλερ
"Με τον κ. Ρέσλερ μιλάμε την κοινή γλώσσα της ανάπτυξης", δήλωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς μετά το πέρας της συνάντησής του με τον Γερμανό Αντικαγκελάριο Φίλιπ Ρέσλερ.

Αναλυτικότερα, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Αντώνης Σαμαράς, είχε σήμερα, συνάντηση με το Γερμανό Αντικαγκελάριο Φίλιπ Ρέσλερ.

Στη συνάντηση μετείχαν ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Στ. Δήμας, οι Αναπληρωτές Τομεάρχες Οικονομίας κ.κ. Χρ. Σταϊκούρας και Ν. Μηταράκης και ο σύμβουλος του Προέδρου κ. Χρ. Λαζαρίδης.

Μετά τη συνάντηση, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας υποστήριξε ότι: "Με τον κ. Ρέσλερ μιλήσαμε μια κοινή γλώσσα. Τη γλώσσα της ανάπτυξης, για την οποία -όπως ξέρετε- παλεύω και επιμένω δύο χρόνια τώρα. Και η οποία, δυστυχώς, υπονομεύεται ή βραχυκυκλώνεται από την κυβερνητική οικονομική πολιτική.

Ως εκ τούτου, η πρόθεση γερμανικών επενδύσεων στην Ελλάδα πρέπει να θεωρηθεί από όλους μας ως μια πολύ σημαντική εξέλιξη".

Σε ερώτηση δημοσιογράφου αν έχει κάποια εικόνα για τα  σενάρια περί κουρέματος του ελληνικού χρέους, ο αρχηγός της ΝΔ δήλωσε:

" Όπως θυμάστε και με την απόφαση της 21ης Ιουλίου, ο διάβολος κρύβεται στη λεπτομέρεια. Αλλά δεν είναι λεπτομέρεια, ούτε η ρευστότητα της ελληνικής οικονομίας, που είναι το νούμερο ένα ζήτημα, ούτε και το μέλλον των Ασφαλιστικών μας Ταμείων.

Ως εκ τούτου, ελπίζω αυτή η κυβέρνηση, που δεν διαπραγματεύεται τίποτα απολύτως, τουλάχιστον να μας ακούει."

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v