Στραβελάκης: Πολύ υψηλή η προσφορά της ΕΡΤ

Κατάθεση στην εισαγγελέα Πόπη Παπανδρέου έδωσε ο δημοσιογράφος Γ. Στραβελάκης στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας που διενεργείται για την αγορά από την ΕΡΤ των δικαιωμάτων τηλεοπτικής μετάδοσης του Champions League.

Στραβελάκης: Πολύ υψηλή η προσφορά της ΕΡΤ
Κατάθεση στην εισαγγελέα Πόπη Παπανδρέου έδωσε ο δημοσιογράφος Γ. Στραβελάκης στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας που διενεργείται αναφορικά με την αγορά από την ΕΡΤ των δικαιωμάτων τηλεοπτικής μετάδοσης του Champions League με 18-24 εκατομμύρια ευρώ για τρία χρόνια.

Συμφωνα με πληροφορίες ο κ. Στραβελάκης εκτίμησε οτι το τίμημα που κατέβαλε η ΕΡΤ ήταν πολύ υψηλό. Ο ίδιος συμμετείχε στις διαπραγματεύσεις από πλευρας του Mega το οποίο είχε προσφέρει έξι εκατομμύρια ευρώ. Στο πλαίσιο της έρευνας εξετάζεται αν έχει διαπραχθεί το αδίκημα της απιστίας.

Η προκαταρκτική έρευνα διετάχθη με αφορμή ερώτηση των βουλευτών της Δημοκρατικής Αριστεράς κ. Ν.Τσούκαλη, Γρ. Ψαριανού και Θαν. Λεβέντη προς τον υπουργό Επικρατείας Ηλ. Μόσιαλο. Την παρέμβαση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου είχε ζητήσει και ο βουλευτής της Ν.Δ. Σίμος Κεδίκογλου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v