Με τον Κ. Παπούλια συναντήθηκε ο Α. Σαμαράς

Την ανάγκη ισχυρής πολιτικής βούλησης όλων των χωρών της ΕΕ «για να πάμε μπροστά, αλλιώς θα συνεχίσουμε σημειωτόν ή με βήματα πίσω», εξέφρασε ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια.

Με τον Κ. Παπούλια συναντήθηκε ο Α. Σαμαράς
Την ανάγκη ισχυρής πολιτικής βούλησης όλων των χωρών της ΕΕ «για να πάμε μπροστά, αλλιώς θα συνεχίσουμε σημειωτόν ή με βήματα πίσω», εξέφρασε ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, από τον οποίο έγινε δεκτός το μεσημέρι της Παρασκευής, μεταδίδει το Βήμα.

Ο πρόεδρος της ΝΔ, που επισκέφθηκε τον Κάρολο Παπούλια ενόψει της συμμετοχής του στη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, σημείωσε: «Από την Ευρώπη υπάρχει μεγάλη δυστοκία στη λήψη σημαντικών αποφάσεων που θα έπρεπε να είχαν ληφθεί πολύ νωρίτερα.

»Αυτή η δυστοκία δημιουργεί αβεβαιότητα, η οποία δημιουργεί αναταράξεις και σύγχυση στις αγορές. Το πρόβλημα των αγορών δημιουργεί αδυναμία στις χώρες να ανακάμψουν γρήγορα. Οι αδυναμίες αυτές οδηγούν σε προβλήματα κοινωνικής συνοχής ».

«Οι στιγμές είναι κρίσιμες όχι μόνο για την πατρίδα μας αλλά για ολόκληρο το ευρωπαικό οικοδόμημα» είπε ο κ. Σαμαράς εξερχόμενος από το Προεδρικό Μέγαρο.

«Η Νέα Δημοκρατία αγωνίζεται για μια πολιτική που είναι απέναντι στην ύφεση και απέναντι στην ανεργία», δήλωσε.


ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v