Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Παραιτήθηκε ο Αν. Μαρτίνης από τον Ε.Ε.Σ.

Την παραίτησή του από την προεδρία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού υπέβαλε σήμερα ο κ. Ανδρέας Μαρτίνης.

Παραιτήθηκε ο Αν. Μαρτίνης από τον Ε.Ε.Σ.
Παραιτήθηκε σήμερα ο κ. Ανδρέας Μαρτίνης από τη θέση του Προέδρου του Δ.Σ. του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και από τη θέση του μέλους του Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΕΣ, εξαιτίας των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο οργανισμός, μεταδίδει το iatronet.gr.

Η παραίτηση αυτή, δεν συνεπάγεται παραίτησή του από τη θέση του Προέδρου του νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν ή του Κοινωφελούς Ιδρύματος Ερρίκος Ντυνάν, καθώς ο κ. Μαρτίνης έχει εκλεγεί ισόβιος πρόεδρος από τη γενική συνέλευση του Ερυθρού Σταυρού στον οποίο υπάγεται το Κοινωφελές Ίδρυμα.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

"Σήμερα υπέβαλα την παραίτησή μου από τα αξιώματα του Προέδρου και του μέλους του Κ.Δ.Σ. του Ε.Ε.Σ.

Κατέληξα στην απόφαση αυτή, μετά πολλή σκέψη, αφού δεν μπορώ να βοηθήσω, πλέον, το Σωματείο και τους ανθρώπους που με ανέδειξαν και με στήριξαν."

Η απόφαση ήρθε μετά από συγκέντρωση διαμαρτυρίας των εργαζομένων στον ΕΕΣ έξω από το νοσοκομείο 'Ερρίκος Ντυνάν', καθώς παραμένουν απλήρωτοι επί πέντε μήνες, λόγω μη καταβολής της προβλεπόμενης χρηματοδότησης από το υπουργείο Υγείας (οφείλονται 12 εκ. ευρώ για τα δικαιώματα παραχώρησης του Ασκληπιείου Βούλας και του Κοργιαλένειου – Μπενάκειου νοσοκομείου του ΕΕΣ).

Οι εργαζόμενοι κατά τη συγκέντρωσή τους, εισέβαλαν στο κτίριο και λίγη ώρα αργότερα ο κ. Μαρτίνης ανακοίνωσε την παραίτησή του.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v