Συνάντηση Προβόπουλου-Reichenbach για ΕΣΠΑ

Τη δέσμευση του ότι θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για να προχωρήσουν και να απελευθερωθούν τα κοινοτικά προγράμματα, έδωσε στο διοικητή της ΤτΕ, Γιώργο Προβόπουλο, ο επικεφαλής της task force Horst Reichenbach.

Συνάντηση Προβόπουλου-Reichenbach για ΕΣΠΑ
Τη δέσμευση του ότι ο ίδιος και η ομάδα εργασίας που συντονίζει, θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να προχωρήσουν και να απελευθερωθούν τα επιδοτούμενα επενδυτικά κεφάλαια που προέρχονται από την Ε.Ε, αλλά και να ξεμπλοκάρουν οι λιμνάζοντες πόροι του ΕΣΠΑ, έδωσε στο διοικητή της Τραπέζης Ελλάδος Γιώργο Προβόπουλο, ο επικεφαλής της task force Horst Reichenbach.

Οι δύο άντρες συναντήθηκαν για περίπου 45 λεπτά και ο διοικητής της ΤτΕ, παρουσίασε στον συνομιλητή του την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στο ελληνικό τραπεζικό σύστημα μέσω του οποίου θα περάσει το σύνολο σχεδόν των προγραμμάτων, για την χρηματοδότηση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Ο κ. Reichenbach ζήτησε επίσης από τον κ. Προβόπουλο, να του αναλύσει την μακροοικονομική κατάσταση της ελληνικής οικονομίας με βάση τα στοιχεία της ΤτΕ, ενώ και οι δύο κατέληξαν στην άμεση επίσπευση των διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων, έτσι ώστε η χώρα, αφού αποκτήσει δημοσιονομική σταθερότητα, να ξαναμπεί στο χάρτη των επενδυτικών προορισμών.


ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v