ΣΒΑΠ: "Είναι ώρα πολιτικής ευθύνης"

«Μόνο οι πράξεις πολιτικής ευθύνης και ο τολμηρός οραματισμός για το αύριο της χώρας, μπορούν ίσως να απομακρύνουν ένα πιθανό οριστικό αδιέξοδο", επεσήμανε ο Πρόεδρος Βιομηχανιών Αττικής και Πειραιώς κ. Δημήτρης Μαθιός.

ΣΒΑΠ: Είναι ώρα πολιτικής ευθύνης
«Μόνο οι πράξεις πολιτικής ευθύνης και ο τολμηρός οραματισμός για το αύριο της χώρας, μπορούν ίσως να απομακρύνουν ένα πιθανό οριστικό αδιέξοδο για την οικονομία και το μέλλον της χώρας.

Η συμφωνία για την αναδιάρθρωση του χρέους, μπορεί να προσφέρει διέξοδο στη κρίση, μόνο από έναν δρόμο. Το δρόμο της ανάπτυξης. Αυτόν τον δρόμο που παραμέλησαν Κυβερνήσεις και διοίκηση με αποτέλεσμα να χάσουμε πολύτιμο χρόνο. Τώρα η ανάπτυξη είναι μονόδρομος. Διαφορετικά μονόδρομος θα είναι το αδιέξοδο».

Τα παραπάνω υπογράμμισε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Αττικής και Πειραιώς κ. Δημήτρης Μαθιός, αναφερόμενος στη συμφωνία διευθέτησης του ελληνικού χρέους και πρόσθεσε: «οι παραγωγικές δυνάμεις του τόπου, έχουν και την διάθεση και την δυνατότητα να ανταποκριθούν σε οποιοδήποτε κάλεσμα για εκστρατεία ανόρθωσης της οικονομίας.

Αρκεί το κάλεσμα αυτό να συνοδεύεται από τολμηρή πολιτική βούληση και έξω από πολιτικές σκοπιμότητες".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v