Τα στοιχεία ζητά ο Άρ. Πάγος από τους εισαγγελείς

Να καταθέσουν επιπλέον στοιχεία περιμένει ο Άρειος Πάγος από τους Μουζακίτη - Πεπόνη. Ενστάσεις από τους δύο εισαγγελείς για το εσπευσμένο κλείσιμο της υπόθεσης από τους προϊσταμένους τους.

Τα στοιχεία ζητά ο Άρ. Πάγος από τους εισαγγελείς
Να καταθέσουν εγγράφως στοιχεία εντός δυο ημερών ζήτησε ο Αρειος Πάγος από τους οικονομικούς εισαγγελείς Μουζακίτη και Πεπόνη. Αφορμή η αντίδραση των δυο για το εσπευσμένο, όπως το χαρακτήρισαν κλείσιμο της υπόθεσης τους.

Χθες, ο οικονομικός εισαγγελέας κ. Μουζακίτης εξέφρασε την απορία του για τον λόγο για τον οποίο έκλεισε ταχύτατα η έρευνα και τόνισε πως στον Άρειο Πάγο, με τον συνάδελφό του κ. Γρηγόρη Πεπόνη, αναφέρθηκαν στους ανωτέρους τους στο θέμα των παρεμβάσεων, που όπως υποστηρίζουν δέχθηκαν, με ονόματα και στοιχεία.

Όπως μετέδωσε το ΑΠΕ, η δήλωση του κ. Μουζακίτη είχε ως εξής: «Πήγαμε το πρωί να πάρουμε το πόρισμα στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου. Γιατί αρχειοθέτησαν την υπόθεση; Ο κ. Μακρής μας έδωσε πέντε ημέρες να προσκομίσουμε στοιχεία. Αυτό που δώσαμε δεν ήταν υπόμνημα, ήταν πρόχειρο σημείωμα. Είχαμε ενημερώσει προφορικά όλους τους προϊσταμένους μας για τα στοιχεία που έχουμε. Έχουμε ενημερώσει προφορικά για ονόματα και στοιχεία. Με ποιο δικαίωμα, με ποιο σκεπτικό είπαν ότι δράσαμε παρορμητικά;».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v