Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αφοί Σαρακάκη:Διευκρινίσεις για Fiat, Παζαρόπουλο

Το σύνολο των υποχρεώσεων της Σ. Κ Παζαρόπουλος προς την Fiat Hellas ανέλαβε η Αφοί Σαρακάκη, υποκαθιστώντας πρακτικά την Παζαρόπουλος ως dealer για την εμπορεία Fiat και Alfa Romeo. Τι απαντά η Αφοί Σαρακάκη.

Αφοί Σαρακάκη:Διευκρινίσεις για Fiat, Παζαρόπουλο
Το σύνολο των υποχρεώσεων της Σ. Κ Παζαρόπουλος προς την Fiat Hellas ανέλαβε, σύμφωνα με πληροφορίες, η Αφοί Σαρακάκη, υποκαθιστώντας πρακτικά την Παζαρόπουλος ως dealer για την εμπορεία Fiat και Alfa Romeo.

Ταυτόχρονα, η Αφοί Σαρακάκη ενοικίασε το ακίνητο στην οδό Πειραιώς 40 όπου στεγαζόταν έκθεση και συνεργείο Fiat και Alfa Romeo της Παζαρόπουλος έναντι ενοικίου ύψους 17.000 ευρώ το μήνα.

Οι παραπάνω κινήσεις ενισχύουν τις πληροφορίες ότι υπήρξε συμφωνία Fiat-Παζαρόπουλος και Σαρακάκη για να υποκαταστήσει η τελευταία την Παζαρόπουλος ως προς τις υποχρεώσεις της προς την Fiat Hellas.

Ωστόσο πηγές της εταιρίας τονίζουν ότι η Αφοί Σαρακάκη δεν ανέλαβε υποχρεώσεις της Παζαρόπουλος, ενώ σε ό,τι αφορά το ακίνητο στην Πειραιώς αναφέρουν πως δημιουργήθηκε μία νέα κάθετη μονάδα Fiat – Alfa Romeo και Abarth.

Επισημαίνουν ακόμη ότι η εταιρία διατηρεί ήδη μια πλήρως καθετοποιημένη μονάδα Fiat – Alfa Romeo και Abarth στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v