Dallara: Ανησυχητική η έλλειψη προόδου για το PSI

Την ανησυχία του για την πορεία των διαπραγματεύσεων για το PSI εξέφρασε ο επικεφαλής του IIF Charles Dallara με δηλώσεις του στη Wall Street Journal. Έλληνας αξιωματούχος του ΥΠΟΙΚ όμως βλέπει deal την επόμενη εβδομάδα.

Dallara: Ανησυχητική η έλλειψη προόδου για το PSI
Την ανησυχία του για την πορεία των διαπραγματεύσεων ως προς το κούρεμα του ελληνικού χρέους εξέφρασε ο επικεφαλής του IIF Charles Dallara με δηλώσεις του στη Wall Street Journal. Αντιθέτως, αξιωματούχος του ελληνικού υπουργείου Οικονομικών δηλώνει στην ίδια εφημερίδα πως ελπίζει σε συμφωνία στα τέλη της επόμενης εβδομάδας.

«Ανησυχούμε πολύ για την έλλειψη ξεκάθαρης προόδου», δήλωσε ο κ. Dallara στη WSJ και συμπλήρωσε: «Όλα τα μέρη πρέπει να έρθουν σε επαφή εδώ και πρέπει να γίνει μέσα στις επόμενες ημέρες».

Από την άλλη πλευρά, η εφημερίδα επικαλείται Έλληνα αξιωματούχο του υπουργείου Οικονομικών, ο οποίος αναφέρει ότι οι συνομιλίες βρίσκονται σε καλό δρόμο και πως ίσως επιτευχθεί τελική συμφωνία μέχρι τα τέλη της επόμενης εβδομάδας.

Ωστόσο, στο άρθρο επισημαίνεται ότι οι αγορές στέλνουν μήνυμα προς τους Ευρωπαίους ιθύνοντες που διαπραγματεύονται για το ελληνικό χρέος ότι «θα πάρετε μία συμφωνία, αλλά ίσως δεν θα είναι αυτή ακριβώς που θα ζητάτε».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v