Σε εξέλιξη η πορεία στο κέντρο της Αθήνας

Σε εξέλιξη βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας πορεία προς το Σύνταγμα μελών σωματείων, εργατικών κέντρων και ΓΣΕΕ, στο πλαίσιο της παναττικής 24ωρης απεργίας.

Σε εξέλιξη η πορεία στο κέντρο της Αθήνας
Σε εξέλιξη βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας πορεία προς το Σύνταγμα μελών σωματείων, εργατικών κέντρων και ΓΣΕΕ, στο πλαίσιο της παναττικής 24ωρης απεργίας, αντιδρώντας στα προωθούμενα κυβερνητικά μέτρα για τις εργασιακές σχέσεις, μεταδίδει το Skai.gr

Στην πορεία συμμετέχουν μέλη της Εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς και αναρχοαυτόνομοι που συγκεντρώθηκαν στα Προπύλαια και ενώθηκαν με την ουρά της βασικής πορείας.

Μέλη του ΠΑΜΕ συγκεντρώθηκαν νωρίτερα στην πλατεία Ομονοίας και πραγματοποίησαν πορεία προς το υπουργείο Εργασίας, στην οδό Πειραιώς.

Eν τω μεταξύ ένας άντρας ηλικίας περίπου 45 έτων βρίσκεται επί της Οθωνος σε λυπόθυμη κατάσταση και φαίνεται ότι δέχθηκε επίθεση απο 20 άτομα. Στο σημείο βρίσκεται διμοιρία των ματ, ενώ σύφωνα με πληροφορίες ο άντρας βρίσκεται αιμόφυρτος με χτυπήματα στο κεφάλι

Λόγω της απεργίας, το μετρό θα μείνει ακινητοποιημένο όλο το 24ωρο. Ο ηλεκτρικός θα κινηθεί από τις 9 π.μ. έως τις 9 μ.μ., τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ από τις 7.30 π.μ. έως τις 10 μ.μ., και το τραμ από τις 8 π.μ. έως τις 10 μ.μ. Οι συρμοί του προαστιακού θα κινηθούν από τις 7 π.μ. έως τις 10 π.μ. και από την 1 μ.μ. έως τις 10 μ.μ.

Προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες αναμένεται να προκύψουν ύστερα από την απόφαση 5 σωματείων της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (μεταξύ των οποίων οι μηχανικοί, τα κατώτερα πληρώματα «Ο ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ» και οι μάγειροι), αποφάσισαν να συμμετάσχουν στην απεργία.

Η ΟΛΜΕ προκήρυξε δύο παναττικές στάσεις εργασίας τις τρεις τελευταίες ώρες της πρωινής βάρδιας και τις τρεις πρώτες της απογευματινής (από τις 11 π.μ. έως τις 2 μ.μ. και από τις 2 μ.μ. έως τις 5 μ.μ.), ενώ την απόφασή τους για συμμετοχή στην 24ωρη απεργία ανακοίνωσαν οι νοσοκομειακοί γιατροί.

Σημειώνεται ότι οι γιατροί προγραμματίζουν να προχωρήσουν από τα μέσα Φεβρουαρίου σε κινητοποιήσεις διαρκείας διαμαρτυρόμενοι για την κυβερνητική πολιτική στην Υγεία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v