Σαμαράς: "Βλέπει" συμφωνία για το PSI έως 5/3

Η συμφωνία με τους πιστωτές για την ανταλλαγή ομολόγων θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 5 Μαρτίου, εκτιμά ο Αντώνης Σαμαράς, ενώ επιμένει σε διεξαγωγή εκλογών το αργότερο έως τις 8 Απριλίου.

Σαμαράς: Βλέπει συμφωνία για το PSI έως 5/3
Η συμφωνία με τους πιστωτές για την ανταλλαγή ομολόγων θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 5 Μαρτίου, εκτιμά ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, ενώ επιμένει σε διεξαγωγή εκλογών το αργότερο έως τις 8 Απριλίου.

Σε συνέντευξή του στο Reuters, ο Αντ. Σαμαράς δηλώνει επίσης ότι η Ελλάδα βρίσκεται σε μια άνευ προηγουμένου μακροχρόνια ύφεση, ενώ τονίζει πως τα οικονομικά μέτρα δεν είναι αποτελεσματικά αφού οι δραστικές περικοπές των μισθών και οι αυξήσεις των φόρων, χωρίς ιδιωτικοποιήσεις και μεταρρυθμίσεις, δυσκολεύουν τη μείωση του ελλείμματος σε επίπεδο κάτω του 10% του ΑΕΠ.

Ο Αντ. Σαμαράς δήλωσε επίσης ότι θα συνεχίσει να στηρίζει τις προσπάθειες της κυβέρνησης Παπαδήμου να συνάψει νέα δανειακή συμφωνία και να λάβει μέτρα στην κατεύθυνση των διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων και των προσπαθειών για καταπολέμηση της χρόνιας φοροδιαφυγής και της γραφειοκρατίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v