Πεπονής: Διευκρινίσεις για τον πρόεδρο της ΕΛΣΤΑΤ

Τον ισχυρισμό οτι δεν έλαβε τελικώς κατάθεση από τον πρόεδρο της ΕΛΣΤΑΤ, Α. Γεωργίου καθώς αυτό θα αποτελούσε έμμεση αξιολόγηση για τους ενδεχόμενα εμπλεκόμενους υπουργούς προβάλει, ο οικονομικός εισαγγελέας Γ. Πεπόνης.

Πεπονής: Διευκρινίσεις για τον πρόεδρο της ΕΛΣΤΑΤ
Τον ισχυρισμό οτι δεν έλαβε τελικώς κατάθεση από τον πρόεδρο της ΕΛΣΤΑΤ, Ανδρέα Γεωργίου καθώς αυτό θα αποτελούσε έμμεση αξιολόγηση για τους ενδεχόμενα εμπλεκόμενους υπουργούς προβάλει κατά πληροφορίες στο έγγραφο που απέστειλε στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ιω. Τέντε, ο οικονομικός εισαγγελέας Γρηγόρης Πεπόνης.

Με το ίδιο έγγραφο υπενθυμίζεται οτι ζητείτο η αποστολή της δικογραφίας για τις καταγγελίες περί διογκωμένου ελλείμματος από την ΕΛΣΤΑΤ για το 2009, στην Βουλή προκειμένου να διερευνηθούν ευθύνες πολιτικών προσώπων.

Επί του παρόντος η δικογραφία βρίσκεται στα χέρια του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Νίκου Παντελή ο οποίος και θα κρίνει τελικώς αν η υπόθεση θα διαβιβαστεί στην Βουλή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Γεωργίου υπέβαλε χθες υπόμνημα στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου ζητώντας να εξεταστεί στο πλαίσιο της έρευνας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v