ΟΦΑΕ:Αντιδρά στην απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών

Η ΟΦΑΕ, σε ανακοίνωσή της, εκφράζει την αντίδρασή της, στην απόφαση του κράτους να απαγορεύσει την κυκλοφορία των φορτηγών σε τμήματα των εθνικών οδών χωρίς να συντρέχει κανένας απολύτως λόγος.

ΟΦΑΕ:Αντιδρά στην απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών
Η ΟΦΑΕ, σε ανακοίνωσή της, εκφράζει την αντίδρασή της, στην απόφαση του κράτους να απαγορεύσει την κυκλοφορία των φορτηγών σε τμήματα των εθνικών οδών χωρίς να συντρέχει κανένας απολύτως λόγος, δημιουργώντας σοβαρότατα προβλήματα στις μεταφορές και προκαλώντας τεχνητές ελλείψεις προϊόντων στην αγορά.

Οπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, είναι πρωτοφανές σε δρόμους που δεν υπάρχει χιόνι και οι θερμοκρασίες κυμαίνονται στους 5ο C, να απαγορεύεται η κυκλοφορία των φορτηγών.

Σε μία περίοδο όπου η οικονομία δοκιμάζεται, είναι αδιανόητο να έρχεται η πολιτεία να προσθέτει και άλλα προβλήματα, με επιπλέον κόστη στους ιδιοκτήτες φορτηγών και απώλειες εσόδων για τους επιχειρηματίες που θέλουν τα προϊόντα τους να φτάσουν στον προορισμό τους στην ώρα τους.

Καλούμε κάθε αρμόδιο φορέα να επιδείξει την απαιτούμενη υπευθυνότητα και να μην επαναληφθούν τα φαινόμενα που είδαμε σήμερα και χθες, καταλήγει η ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v