«Ημέρα Πληροφόρησης Επιχειρηματιών» από το ΕΒΕΘ

«Ημέρα Πληροφόρησης Επιχειρηματιών» διοργανώνουν το υπουργείο Εξωτερικών και το Εμπορικό Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης στις 24 Φεβρουαρίου με στόχο την ενίσχυση της εξωστρέφειας των ελληνικών επιχειρήσεων.

«Ημέρα Πληροφόρησης Επιχειρηματιών» από το ΕΒΕΘ
«Ημέρα Πληροφόρησης Επιχειρηματιών» διοργανώνουν το υπουργείο Εξωτερικών και το Εμπορικό Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, με στόχο την ενίσχυση της εξωστρέφειας των ελληνικών επιχειρήσεων και της παρουσίας τους στις αγορές του εξωτερικού.

Η εκδήλωση, που για πρώτη φορά θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη, θα διεξαχθεί την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΕΒΕΘ (Τσιμισκή 29, 2ος όροφος).

Το πρόγραμμα:

Οι εργασίες της θα ξεκινήσουν στις 11 π.μ. με παρουσίαση των αγορών των ακόλουθων χωρών: της Αλβανίας (ομιλήτρια η Σύμβουλος Α΄ ΟΕΥ, Χρυσάνθη Πασσάδη), της Ουκρανίας (ομιλητής ο Σύμβουλος Α΄ ΟΕΥ, Δημήτριος Ζιώγας), της Ρωσίας (ομιλητής ο Σύμβουλος Α΄ ΟΕΥ, Ιωάννης Μάρκος), της Τουρκίας (ομιλήτρια η Γραμματέας Α΄ ΟΕΥ, Ευγενία Κέππα) και της Ρουμανίας (ομιλητής ο Γεν. Γραμματέας του Ελληνο-Ρουμανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου στο Βουκουρέστι, Ιωάννης Αλφιέρης). Την εκδήλωση θα χαιρετίσει και θα συντονίσει ο α΄ αντιπρόεδρος του ΕΒΕΘ, Εμμανουήλ Βλαχογιάννης.

Ακολούθως, στις 12.30 μ.μ., θα πραγματοποιηθούν κατ΄ ιδίαν συναντήσεις μεταξύ των ομιλητών και των εκπροσώπων των επιχειρήσεων που θα εκδηλώσουν σχετικό ενδιαφέρον. Οι συναντήσεις, θα έχουν διάρκεια 15΄ και λόγω του αναμενόμενου μεγάλου ενδιαφέροντος συμμετοχής, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Οι ενδιαφερόμενοι να συμμετάσχουν στην εκδήλωση πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στο Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων, Τύπου και Εκδόσεων του ΕΒΕΘ, το αργότερο ως την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012 (τηλ. 2310 370 132).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v