Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Φορολογική διημερίδα από Ένωση Αποφοίτων ΑΣΟΕΕ

Η Ένωση Αποφοίτων Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών διοργανώνει φορολογική διημερίδα με θέμα τη Φορολογία εισοδήματος Προσωπικών Εταιριών και τη Φορολογία εισοδήματος A.E και ΕΠΕ.

Φορολογική διημερίδα από Ένωση Αποφοίτων ΑΣΟΕΕ
Η Ένωση Αποφοίτων Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών διοργανώνει φορολογική διημερίδα με θέμα:

α) Φορολογία εισοδήματος Προσωπικών Εταιριών
β) Φορολογία εισοδήματος A.E και ΕΠΕ

Στα πλαίσια ενημέρωσης των μελών της, η Ένωση Αποφοίτων Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ) διοργανώνει διημερίδα με αντικείμενο τις αλλαγές που έχουν επέλθει στην φορολογία προσωπικών εταιριών, και την φορολογία νομικών προσώπων (Α.Ε και Ε.Π.Ε).

• Η πρώτη εκδήλωση που αφορά την φορολογία προσωπικών εταιριών, θα πραγματοποιηθεί στις 20 Φεβρουαρίου 2012, ημέρα Δευτέρα από 17:00 έως 22:00.

• Η δεύτερη εκδήλωση που αφορά την φορολογία Α.Ε και Ε.Π.Ε, θα πραγματοποιηθεί στις 23 Φεβρουαρίου 2012, ημέρα Πέμπτη από 17:00 έως 22:00.

Ο κύριος εισηγητής θα είναι ο κ. Ευθύμιος Χρ. Αναγνώστου, Ορκωτός Ελεγκτής Λογιστής. Απόφοιτος της ΑΣΟΕΕ και Καθηγητής του Μεταπτυχιακού Τμήματος του Ινστιτούτου Εκπαίδευσης του Σώματος Ορκωτών Ελεγκτών και Λογιστών (Ι.Ε.Σ.Ο.Ε.Λ.), μέλος της Επιτροπής Συμβουλευτικής Υποστήριξης Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών στο φορολογικό τομέα.

Ο κύριος εισηγητής της διημερίδας θα συνεπικουρείται από τα μέλη του Δ.Σ της Ένωσης κ.κ. Αγησίλαο Παναγάκο και Πανταζή Μπουνέλλο.

Η διημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο Αντωνιάδου, του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Πατησίων 76.

Η διημερίδα απευθύνεται σε λογιστές, Φοροτεχνικούς, σε στελέχη Οικονομικών υπηρεσιών Ανωνύμων Εται-ρειών και Ε.Π.Ε, καθώς και σε φοιτητές.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα να υποβάλλουν ερωτήματα και στο πλαίσιο του διαλόγου να πάρουν απαντήσεις που θα αφορούν το θέμα τους.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Πληροφορίες:
Τηλεφωνικά στους κ.κ. Αγησίλαο Παναγάκο, 210 33 11 310- 6947303890 και
Παναγιώτη Οικονόμου, 693 60 58 111
Μέσω email στο [email protected]
Επίσης μπορείτε να ενημερωθείτε για την 'Ένωση Αποφοίτων από το site: www.auebalumni.gr

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v