Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΣΕΛΠΕ: Μήνυμα συμπαράστασης στα Sprider Stores

Τη συμπαράστασή του προς την εταιρεία Sprider Stores, που «δίνει μάχη» μετά την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στα γραφεία και τις αποθήκες της, εξέφρασε ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Λιανικής Πώλησης Ελλάδος (ΣΕΛΠΕ).

ΣΕΛΠΕ: Μήνυμα συμπαράστασης στα Sprider Stores
Τη συμπαράστασή του προς την εταιρεία Sprider Stores, που «δίνει μάχη» στην κρίσιμη περίοδο που διανύουμε και μετά την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στα γραφεία και τις αποθήκες της, εξέφρασε ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Λιανικής Πώλησης Ελλάδος (ΣΕΛΠΕ).

"Σε μία πολύ κρίσιμη περίοδο για την ελληνική οικονομία, η δυναμική δραστηριότητα ελληνικών επιχειρήσεων, που απασχολούν εκατοντάδες εργαζόμενους, είναι η μόνη ελπίδα μας αν θέλουμε να επιστρέψει η χώρα μας στο δρόμο της ανάπτυξης. Τη μάχη για να κερδίσει αυτό το στοίχημα δίνει με επιτυχία εδώ και χρόνια η Sprider Stores, η μεγαλύτερη ελληνική εταιρία ενδυμάτων λιανικής, που στέκεται επάξια στον ελεύθερο ανταγωνισμό της ευρωπαϊκής αγοράς", αναφέρει ο ΣΕΛΠΕ σε ανακοίνωσή του και προσθέτει:

"Η είδηση της μεγάλης πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, και η οποία κατέστρεψε ολοσχερώς τα κεντρικά γραφεία και τις αποθήκες της εταιρίας στην Ανθούσα, προκάλεσε θλίψη και αγανάκτηση σε όλους μας. Ωστόσο το δίκτυο των 85 καταστημάτων της Sprider Stores πανελλαδικά συνεχίζει να βρίσκεται σε πλήρη λειτουργία χωρίς καμία διακοπή.

Η μάχη είναι δύσκολη, και έρχεται να δοθεί στην πιο δύσκολη καμπή της Ελληνικής οικονομίας. Πρέπει όμως όλοι να αναλογιστούμε, ότι η Sprider stores αποτελεί πηγή εσόδων πολλών οικογενειών σε όλη την Ελλάδα, καθώς και του Ελληνικού κράτους. Το ελάχιστο λοιπόν που οφείλουμε και έχουμε να πράξουμε αυτή τη στιγμή είναι να νιώσουμε την αγωνία και να σεβαστούμε το προσωπικό της Εταιρίας αυτής. Η διοίκηση και οι εργαζόμενοι της Sprider Stores θα παραμείνουν ενωμένοι και με απόλυτη πίστη ότι θα τα καταφέρουν και θα γίνουν ακόμη πιο δυνατοί. Στην προσπάθεια αυτή όλοι είμαστε δίπλα τους".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v