Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ΕΠΑ Αττικής στην έκθεση “Climatherm 2012”

Η Εταιρεία Παροχής Αερίου Αττικής συμμετέχει στη Διεθνή Έκθεση «CLIMATHERM 2012» από 1η μέχρι και 4 Μαρτίου 2012 στο Εκθεσιακό Κέντρο Metropolitan Expo στο «Ελ. Βενιζέλος».

Η ΕΠΑ Αττικής στην έκθεση “Climatherm 2012”
Η Εταιρεία Παροχής Αερίου Αττικής συμμετέχει για μια ακόμη χρονιά στη Διεθνή Έκθεση «CLIMATHERM 2012» από την Πέμπτη 1η Μαρτίου μέχρι και την Κυριακή 4 Μαρτίου 2012 στο Εκθεσιακό Κέντρο Metropolitan Expo στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος» και δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους ενδιαφερόμενους να ενημερωθούν σχετικά με τα σημαντικά οφέλη που μπορούν να έχουν από τη χρήση φυσικού αερίου σε σύγκριση με άλλες μορφές ενέργειας.

Έμπειρα στελέχη της ΕΠΑ Αττικής θα είναι στη διάθεση ιδιωτών ή επαγγελματιών για να τους λύσουν κάθε απορία σχετικά με πρακτικά θέματα διαθεσιμότητας δικτύου, σύνδεσης εγκατάστασης και να τους δώσουν οποιαδήποτε πληροφορία χρειαστούν. Παράλληλα  οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την εξοικονόμηση κόστους που προσφέρει το φυσικό αέριο, αλλά και για την τριπλή προσφορά που είναι σε ισχύ μέχρι τις 23 Μαρτίου και περιλαμβάνει:

• Επιδότηση κατασκευής ή/και μετατροπής της εσωτερικής εγκατάστασης σε κεντρικές θερμάνσεις πολυκατοικιών - με τη μορφή παροχής έκπτωσης στην κατανάλωση φυσικού αερίου
• Σημαντικές εκπτώσεις έως και 100% στα τέλη σύνδεσης με το φ.α.
• Χρηματοδότηση εσωτερικής εγκατάστασης σε κεντρικές θερμάνσεις πολυκατοικιών απ’ ευθείας από την ΕΠΑ Αττικής.

Η έκθεση θα λειτουργεί καθημερινά από τις 11:00π.μ. μέχρι τις 09:00μ.μ. και το περίπτερο της ΕΠΑΑ θα βρίσκεται στην Αίθουσα 3, Διάδρομο Γ, αριθμός 32.

Περισσότερες πληροφορίες για την Εταιρεία Παροχής Αερίου Αττικής Α.Ε.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v