Juncker: Υπέρ Επιτρόπου για Ελλάδα

Υπέρ της ιδέας του Ευρωπαίου Επιτρόπου που θα επιβλέπει την εξέλιξη των μεταρρυθμίσεων στην Ελλάδα, τάχθηκε την Τρίτη ο επικεφαλής του Eurogroup o Jean-Claude Juncker.

Juncker: Υπέρ Επιτρόπου για Ελλάδα
Υπέρ της ιδέας του Ευρωπαίου Επιτρόπου που θα επιβλέπει την εξέλιξη των μεταρρυθμίσεων στην Ελλάδα, τάχθηκε την Τρίτη ο επικεφαλής του Eurogroup, Jean-Claude Juncker.

Όπως μεταδίδει το Marketwatch, o κ Juncker δήλωσε σε συνέντευξη του στη γερμανική Die Welt ότι "υποστηρίζω την ιδέα να ανατεθεί σε ένα Ευρωπαίο Επίτροπο η ανάπτυξη των μεταρρυθμίσεων στην Ελλάδα".

Η κίνηση αυτή είναι αναγκαία γιατί η οικονομική δομή της Ελλάδας είναι τελείως διαφορετική από αυτή των άλλων ευρωπαϊκών κρατών, σημείωσε ο κ. Juncker.

Η ελληνική κυβέρνηση δεν έχει καταφέρει να ευθυγραμμίσει την οικονομική της δομή με αυτή των ευρωπαϊκών κρατών, ανέφερε ο κ. Juncker προσθέτοντας ότι "για αυτό ακριβώς το λόγο πρέπει να ασχοληθούμε με την εφαρμογή εμείς οι ίδιοι".

Ωστόσο, η Die Welt υπογραμμίζει στο δημοσίευμα της ότι ο κ. Juncker αρνήθηκε την σύγκριση της πρότασης του με την γερμανική πρόταση για αποστολή επιτρόπου στην Ελλάδα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v