ICAP: Ξεκίνησαν τα προγράμματα ACCA, CIA και PMP

Περισσότερα από 50 στελέχη ξεκίνησαν την παρακολούθηση τμημάτων μαθημάτων για τα προγράμματα ACCA, CIA και PMP που πραγματοποιούνται στις εγκαταστάσεις της ICAP People Solutions.

ICAP: Ξεκίνησαν τα προγράμματα ACCA, CIA και PMP
Περισσότερα από 50 στελέχη ξεκίνησαν την παρακολούθηση τμημάτων μαθημάτων για τα προγράμματα ACCA (Association of Chartered Certified Accountants), CIA (Certified Internal Auditor) και PMP (Project Management Professional) που πραγματοποιούνται στις εγκαταστάσεις της ICAP People Solutions (Παπαδιαμαντοπούλου 7 – Στάση μετρό Μέγαρο).

Υπενθυμίζεται ότι η ICAP People Solutions, σε συνεργασία με την StudySmart, ανταποκρινόμενη στην αυξανόμενη ανάγκη απόκτησης επαγγελματικών Πιστοποιήσεων κορυφαίων Ευρωπαϊκών και Αμερικανικών Επαγγελματικών Συνδέσμων, οργανώνει εξειδικευμένες εκπαιδεύσεις προς απόκτηση Πιστοποιήσεων.

Οι Πιστοποιήσεις αφορούν σε Ορκωτούς Λογιστές και Οικονομικά Στελέχη που απαιτείται να γνωρίζουν τα Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα (DipIFR) από το ACCA (Association of Chartered Certified Accountants - UK), Ορκωτούς Χρηματοοικονομικούς Αναλυτές από την CFA (Chartered Financial Analysts - USA), Εσωτερικούς Ελεγκτές από την CIA (Certified Internal Auditors Program – USA) καθώς και Πιστοποιημένους στη Διαχείριση Έργων από το PMP (Project Management Institute - USA).

Τόσο ο Γιώργος Χάρος, Εκτελεστικός Διευθυντής ICAP People Solutions όσο και ο Δρ. Κυρίτσης της Studysmart δήλωσαν από κοινού: “Αισθανόμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που σε μικρό χρονικό διάστημα και σε πραγματικά δύσκολο κλίμα το εγχείρημα άρχισε να στέφεται με επιτυχία ενώ προβλέπεται και διεύρυνση των προγραμμάτων με νέους επαγγελματικούς τίτλους.

Η ανταπόκριση που δείχνει η αγορά οφείλεται μεταξύ άλλων και στην εμπιστοσύνη που δείχνουν τα στελέχη σε εμάς και σε όλη την ομάδα αφού κρινόμαστε όλοι από εξετάσεις παγκόσμιας εμβέλειας και γνωρίζουν την εμπειρία μας. Τα τμήματά μας είναι ολιγομελή και έτσι η αξία των παραδόσεων γίνεται μεγαλύτερη ενώ το υλικό μας προέρχεται από την BPP, την μοναδική πιστοποιημένη ως “Platinum” για το υλικό της στον κόσμο για τα μαθήματα του ACCA.»

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v