Ευ. Βενιζέλος: Tragic ο Τσίπρας

Πολιτικό υβριστή χαρακτήρισε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Τσίπρα ο επικεφαλής του ΠΑΣΟΚ Ευ. Βενιζέλος, τονίζοντας ότι η πρόταση του κόμματος οδηγεί τη χώρα εκτός ευρώ.

Ευ. Βενιζέλος: Tragic ο Τσίπρας
Πολιτικό υβριστή χαρακτήρισε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλ. Τσίπρα, ο επικεφαλής του ΠΑΣΟΚ Ευ. Βενιζέλος, τονίζοντας ότι η πρόταση του κόμματος οδηγεί τη χώρα εκτός ευρώ. 

Η συμπεριφορά του κ. Τσίπρα είναι η επιτομή του πολιτικού τυχοδιωκτισμού, τόνισε. Όταν, μάλιστα, τον ρώτησαν "ο κ. Τσίπρας λέει ότι έχετε ξεφύγει. Τι απαντάτε;", η απάντησή του προήλθε από το ίδιο -επιτυχημένο- διαφημιστικό σποτάκι. "Τράτζικ", είπε. 

Ο επικεφαλής του ΠΑΣΟΚ υπογράμμισε ότι το Εθνικό Σχέδιο Ανασυγκρότησης είναι η μόνη πλατφόρμα που έχει προταθεί. Το δικό μας σχέδιο προβλέπει την ασφαλή έξοδο από το μνημόνιο σε 3 χρόνια, τόνισε. "Το έχουμε μετρήσει ευρώ-ευρώ και λέξη-λέξη", σημείωσε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι "η τυχοδιωκτική εκδοχή της Αριστεράς δεν εναρμονίζεται με τις ανάγκες της χώρας". 

Ο κ. Βενιζέλος εξήγησε ότι κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου ακούγονται κορυφαία ψέμματα, όπως αυτό της καταγγελίας της δανειακής σύμβασης, αλλά παραμονής της χώρας στην Ε.Ε., καθώς και ότι υπάρχει λογαριασμός των πιστωτών για την εξυπηρέτηση μόνο του χρέους. 

"Η πρότασή μου για προσαρμογή σε 3 χρόνια είναι η πιο συγκεκριμένη και ριζοσπαστική της προεκλογικής περιόδου", υπογράμμισε.

Παράλληλα, εκτίμησε ότι δεν θα υπάρξει αυτοδύναμη και μονοκομματική κυβέρνηση στη Βουλή, σημειώνοντας ότι είναι πιθανότερο να βγει το ΠΑΣΟΚ πρώτο κόμμα, παρά η Ν.Δ. να είναι αυτοδύναμη.

Για τα μέτρα που θα πρέπει να λάβει η νέα κυβέρνηση τον Ιούνιο ο Ευάγγελος Βενιζέλος ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να επιβληθούν νέοι φόροι και να γίνουν νέες οριζόντιες περικοπές σε μισθούς και συντάξεις. «Αυτό φοβάται ο πολίτης. Μήπως μας ψηφίσει τον Μάη και του ρίξουμε τον πέλεκυ τον Ιούνιο. Γι’ αυτό επαναλαμβάνω όχι νέοι φόροι. Αντίθετα σταδιακή μείωση. Δεν πρόκειται να θιγούν χαμηλόμισθοι και χαμηλοσυνταξιούχοι. Πρέπει να αποφύγουμε πάση θυσία τυφλές περικοπές μισθών και συντάξεων» σημείωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και υπογράμμισε ότι πρέπει να προχωρήσουν οι διαρθρωτικές αλλαγές.





ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v