Οι τελευταίες εξελίξεις στην ναυτιλιακή αγορά

Η ενημέρωση των διεθνών επενδυτών, αναλυτών και τραπεζιτών που επισκέπτονται την Ελλάδα για τα Ποσειδώνια, για τις τελευταίες εξελίξεις στην ναυτιλιακή αγορά, ήταν ο στόχος του συνεδρίου της Capital Link.

Οι τελευταίες εξελίξεις στην ναυτιλιακή αγορά
Η Capital Link διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία, την Τρίτη 5 Ιουνίου 2012 στο Ξενοδοχείο Astir Palace στη Βουλιαγμένη, την «3η Συζήτηση Στρογγυλής Τραπέζης μεταξύ Επενδυτών & Αναλυτών» η οποία πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια των Ποσειδωνίων.

Το Φόρουμ συγκέντρωσε εισηγμένες και μη ναυτιλιακές εταιρείες, επενδυτές, αναλυτές, χρηματιστές και άλλους συμμετέχοντες του κλάδου που δραστηριοποιούνται στη ναυτιλιακή αγορά οι οποίοι ήρθαν στην Αθήνα από το εξωτερικό για την εκδήλωση των Ποσειδωνίων, τη μεγαλύτερη Ναυτιλιακή έκθεση παγκοσμίως.

Στόχος του Συνεδρίου ήταν η ενημέρωση των διεθνών επενδυτών, αναλυτών και τραπεζιτών που επισκέπτονται την Ελλάδα για τα Ποσειδώνια, για τις τελευταίες εξελίξεις στους διάφορους τομείς της ναυτιλιακής αγοράς καθώς και η ανταλλαγή απόψεων σχετικά με την πορεία των ναυτιλιακών αγορών, του χρηματιστηρίου και των κεφαλαιαγορών.

Στην εκδήλωση συμμετείχε η ανώτερη διοίκηση 18 ναυτιλιακών εταιριών εισηγμένων στα Χρηματιστήρια της Αμερικής και Ευρώπης καθώς και στελέχη θεσμικών επενδυτικών οίκων, χρηματιστηριακών εταιρειών και επενδυτικών τραπεζών κυρίως από το εξωτερικό που δραστηριοποιούνται στη ναυτιλιακή αγορά και επισκέπτονατι την Ελλάδα για τα Ποσειδώνια. Ο σημαντικός αριθμός αναλυτών, επενδυτών, χρηματιστών και μέσων μαζικής ενημέρωσης που παρευρέθηκαν είναι ενδεικτικός του ενδιαφέροντος της διεθνής επενδυτικής κοινότητας για τη ναυτιλία.

Ο κ. Νίκος Μπορνόζης, Πρόεδρος της Capital link άνοιξε το Συνέδριο.
Εισαγωγικά σχόλια έγιναν από τους κ. Stefan Jekel, Managing Director, International Listings, Global Corporate Client Group, NYSE Euronext και κα. Isabella Schidrich, Senior Managing Director, NASDAQ OMX.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v