Κούρταλης: Επιτακτική ανάγκη ισχυρής κυβέρνησης

Ο κ. Ελευθέριος Κούρταλης, Πρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Βιομηχάνων Κλωστοϋφαντουργών και Αντθεωρεί ότι είναι επιτακτική η ανάγκη σχηματισμού μιας ισχυρής κυβέρνησης.  

Κούρταλης: Επιτακτική ανάγκη ισχυρής κυβέρνησης
Ο κ. Ελευθέριος Κούρταλης, Πρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Βιομηχάνων Κλωστοϋφαντουργών και Αντ/δρος του Συνδέσμου Ανωνύμων Εταιρειών θεωρεί ότι είναι επιτακτική η ανάγκη σχηματισμού μιας ισχυρής κυβέρνησης, που θα αποτελείται από πολιτικούς αλλά και τεχνοκράτες, με τη μεγαλύτερη δυνατή κοινωνική αποδοχή και ευρωπαϊκό προσανατολισμό, η οποία θα προχωρήσει άμεσα στις μεγάλες μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη η χώρα μας, με δίκαιη κατανομή των βαρών αλλά και αντίστοιχη ανάληψη των υποχρεώσεων από τους έλληνες πολίτες.

Το μήνυμα και η εντολή του λαού είναι η ανάγκη συγκρότησης μιας κυβέρνησης συνεργασίας και συνευθύνης, τονίζει, ώστε να προχωρήσουν άμεσα οι αναγκαίες αλλαγές στην οικονομική πολική και να υπάρξουν οι συνθήκες σταθερότητας που θα ευνοήσουν την προσέλκυση επενδύσεων.

Άμεση προτεραιότητα θα πρέπει να δοθεί στην κατεύθυνση της ανάπτυξης με τη χορήγηση ρευστότητας προς την αγορά από τις Τράπεζες, προκειμένου όχι μόνο να σταματήσει το συνεχιζόμενο κλείσιμο των επιχειρήσεων, αλλά και να δημιουργηθούν νέες θέσεις απασχόλησης, αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο πρόεδρος του ΣΕΒΚ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v