Βενιζέλος: Η Ελλάδα έχει κυβέρνηση

Η Ελλάδα έχει κυβέρνηση και αυτό θα μεταφέρει στο Eurogroup ο απερχόμενος υπουργός οικονομικών Γ. Ζανιάς, δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευ. Βενιζέλος μετά τη συνάντηση με τον Α. Σαμαρά.

Βενιζέλος: Η Ελλάδα έχει κυβέρνηση
Η Ελλάδα έχει κυβέρνηση και αυτό θα μεταφέρει στο Eurogroup της Πέμπτης ο απερχόμενος υπουργός οικονομικών Γ. Ζανιάς, δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευ. Βενιζέλος, μετά τη συνάντηση με τον Α. Σαμαρά.

Ο επικεφαλής του ΠΑΣΟΚ υπογράμμισε ότι θα υπάρξει εντός της ημέρας συνάντηση των τριών αρχηγών με τον κ. Ζανιά, εν όψει του Eurogroup.

Ο κ. Βενιζέλος υπογράμμισε ότι οι αντιπροσωπείες των τριών κομμάτων προχωρούν στη σύνταξη του κειμένου της προγραμματικής συμφωνίας, ενώ τα ζητήματα των προσώπων που θα συμμετάσχουν στο κυβερνητικό σχήμα θα ρυθμιστούν μέχρι το βράδυ.

Η Ν.Δ., το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ αναλαμβάνουν την ευθύνη της κυβέρνησης, αναλογικά φυσικά, υπογράμμισε, προσθέτοντας πως το ΠΑΣΟΚ θα συμμετάσχει με εξωκοινοβουλευτικά στελέχη, σύμφωνα με την ομόφωνη απόφαση της Κ.Ο. του κινήματος.

Ο κ. Βενιζέλος εξέφρασε τη λύπη του που ο ΣΥΡΙΖΑ δεν δέχεται να συμμετάσχει στην εθνική ομάδα διαπραγμάτευσης με τους πιστωτές για την αναθεώρηση του προγράμματος. 


ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v