Εντός συνόρων θα παραμείνει ο Λ. Λαυρεντιάδης

Εντός συνόρων θα πρέπει να εξακολουθήσει να βρίσκεται ο Λ Λαυρεντιάδης καθώς το Συμβούλιο Εφετών απέρριψε την προσφυγή του που ζητούσε να αρθεί η διαταξη με την οποία απαγορεύεται η εξοδός του από τη χώρα.

Εντός συνόρων θα παραμείνει ο Λ. Λαυρεντιάδης
Εντός συνόρων θα πρέπει να εξακολουθήσει να βρίσκεται ο επιχειρηματίας Λαυρέντης Λαυρεντιάδης καθώς το Συμβούλιο Εφετών με βούλευμά του απέρριψε την προσφυγή του κατηγορούμενου επιχειρηματία που ζητούσε να αρθεί η διαταξη με την οποία απαγορεύεται η εξοδός του από τη χώρα.

Σύμφωνα με το σκεπτικό του δικαστικού Συμβουλίου είναι αναγκαίο να διασφαλιστεί η δικαστική λογοδοσία του για την υπόθεση της Proton Bank στο πλαίσιο της οποίας ο επιχειρηματίας αντιμετωπίζει κακουργηματικές κατηγορίες.

Σε βάρος του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη και 27 ακόμη ατόμων ο εισαγγελέας πρωτοδικών Ι. Δραγάτσης έχει ασκήσει ποινική δίωξη για σωρεία κακουργηματικών πράξεων -εγκληματική οργάνωση, απάτη σε βάρος του δημοσίου σε συνδυασμό με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου 1608/50 περί καταχραστών του δημοσίου κατ΄ επάγγελμα και κατά συνήθεια, υπεξαίρεση επίσης σε συνδυασμό με το ν. 108/50 για το σύνολο των επισφαλών δανείων (701 εκατ. ευρώ), ξέπλυμα βρώμικου χρήματος και απιστία από κοινού και κατ΄ εξακολούθηση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v