Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΔΝΤ: Από εβδομάδα στην Αθήνα

Το ΔΝΤ θα στείλει κλιμάκιο στην Αθήνα στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, για να ξεκινήσει συζητήσεις με την ελληνική κυβέρνηση, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του ταμείου G. Rice. Ανοιχτό σε προσαρμογές.

ΔΝΤ: Από εβδομάδα στην Αθήνα
Το ΔΝΤ ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι θα στείλει κλιμάκιο στην Αθήνα στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, για να ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με την ελληνική κυβέρνηση, σημειώνοντας ότι είναι ανοιχτό να συζητήσει προσαρμογές του προγράμματος διάσωσης.

"H αποστολή αυτή θα αξιολογήσει τις τελευταίες οικονομικές εξελίξεις", ανέφερε σύμφωνα με το Reuters o εκπρόσωπος του ΔΝΤ, Gerry Rice.

"H επίσκεψη αυτή θα ακολουθηθεί από μια διαπραγματευτική αποστολή, η οποία θα συζητήσει με τις αρχές τις αναγκαίες πολιτικές για την επίτευξη των στόχων του προγράμματος" πρόσθεσε ο κ. Rice.

Οι στόχοι του ελληνικού προγράμματος παραμένουν η βάση των συζητήσεων, αλλά αν η νέα ελληνική κυβέρνηση έχει ιδέες για άλλα μέτρα που μπορούν να φτάσουν στο ίδιο αποτέλεσμα, το ΔΝΤ είναι ανοιχτό να τις συζητήσει, υπογράμμισε ο κ. Rice.

Γερμανία: Έλεγχος εβδομάδων από τρόικα

Νωρίτερα σήμερα, αξιωματούχος της γερμανικής κυβέρνησης, μιλώντας ανώνυμα στο πρακτορείο Reuters διευκρίνισε επίσης πως το κλιμάκιο της τρόικας μπορεί να επιστρέψει στην Αθήνα την επόμενη εβδομάδα και ο έλεγχος "θα πάρει εβδομάδες, όχι ημέρες".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v