Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συνάντηση Μαυραγάνη με εφόρους

Συνάντηση γνωριμίας με τους επικεφαλής των 36 μεγαλυτέρων εφοριών της χώρας είχε σήμερα ο νέος υφυπουργός Οικονομικών Γ. Μαυραγάνης

Συνάντηση Μαυραγάνη με εφόρους
Συνάντηση γνωριμίας με τους επικεφαλής των 36 μεγαλυτέρων εφοριών της χώρας είχε σήμερα ο νέος υφυπουργός Οικονομικών Γ. Μαυραγάνης στη διάρκεια της οποίας για μία ακόμη φορά επισημάνθηκε η κρισιμότητα της αύξησης των εισπράξεων δημοσίων εσόδων.

Πέραν από τους κλασικούς στόχους είσπραξης όσο το δυνατό περισσότερων ληξιπρόθεσμων οφειλών, ο κ. Μαυραγάνης ζήτησε σύμφωνα με πληροφορίες να προχωρήσει ταχύτατα η αποστολή των χειρόγραφων δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος από τις Δ.Ο.Υ στη Γενική Γραμματεία Πληροφορικών Συστημάτων ώστε έως το τέλος Αυγούστου να έχει ολοκληρωθεί συνολικά η εκκαθάριση των δηλώσεων.

Υπενθυμίζεται ότι η προθεσμία για την υποβολή των χειρόγραφων δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος λήγει αύριο 10 Ιουλίου ενώ για τις ηλεκτρονικές στις 16 του μήνα.

Μέχρι σήμερα πάντως, ένας στους δύο φορολογούμενους εξακολουθεί να μην έχει υποβάλλει δήλωση, κάνοντας το ενδεχόμενο παράτασης – παρ’ ότι οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το ΥΠΟΙΚ επιθυμεί να ολοκληρωθεί η διαδικασία την άλλη εβδομάδα- να φαντάζει πιθανό.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v