Έχουν βρεθεί ισοδύναμα για τα ειδικά μισθολόγια

Το πρώτη μέλημα της κυβέρνησης είναι να μην υποστούν άλλες θυσίες οι πολίτες, τόνισε μιλώντας στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Έχουν βρεθεί ισοδύναμα για τα ειδικά μισθολόγια
Το πρώτη μέλημα της κυβέρνησης είναι να μην υποστούν άλλες θυσίες οι πολίτες, τόνισε μιλώντας στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Αναφερόμενος στα ειδικά μισθολόγια, ο Σίμος Κεδίκογλου είπε ότι έχουν βρεθεί ισοδύναμα μέτρα για να μην κοπούν. Αρκεί να τα δεχθεί η τρόικα. Θα ξέρουμε την επόμενη Τετάρτη και θα κάνουμε ανακοινώσεις, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ,ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απηύθυνε αυστηρή προειδοποίηση και προς τη ΓΕΝΟΠ - ΔΕΗ. Η κυβέρνηση δεν θα αφήσει να παίξουν παιχνίδια με την υγεία και τον τουρισμό. Ελπίζω να μη φθάσουμε στην επιστράτευση, ανέφερε χαρακτηριστικά

Για επαναδιαπραγμάτευση, επιμήκυνση και κυβέρνηση συνεργασίας

Όσον αφορά την επαναδιαπραγμάτευση, σημείωσε ότι ουσιαστικά έχει αρχίσει, καθώς πολλές παράμετροι είναι ανέφικτες, και πρόσθεσε ότι το σημαντικό είναι να ξανακερδίσουμε την αξιοπιστία μας.

Για το θέμα της επιμήκυνσης, ο κ. Κεδίκογλου σημείωσε ότι έχει ήδη τεθεί προς συζήτηση και πως εντός του καλοκαιριού, όπως εκτίμησε, η κυβέρνηση θα έχει δώσει εκείνα τα δείγματα γραφής που θα της επιτρέψουν να θέσει το θέμα.

Όπως είπε, σωστός χρόνος για να τεθεί η επιμήκυνση είναι όταν θα έχουμε ξανακερδίσει την αξιοπιστία μας.

Ήδη, πάντως, όπως είπε, αυτό γίνεται.

Σχετικά με την κυβέρνηση συνεργασίας, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος παρατήρησε ότι τώρα μαθαίνουμε την κουλτούρα συνεργασίας και χαρακτήρισε πρωτοφανές ότι τρία κόμματα στηρίζουν μία κυβέρνηση και πάει καλά.

Ερωτηθείς σχετικά, κατηγόρησε τον πρώην υφυπουργό Εργασίας, Νίκο Νικολόπουλο για ανακολουθία, καθώς όπως είπε τη μια ημέρα του ζήτησε να μη γίνουν επιθέσεις για την ιδιωτική του ζωή και την επομένη επιτέθηκε ο ίδιος και ξεκαθάρισε ότι η κυβέρνηση δεν θα ασχοληθεί άλλο με το θέμα αυτό.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v