Ε.Κ.: Ζητά στοιχεία για οικογένεια Τσοχατζόπουλου

Αναλυτικά στοιχεία για τυχόν συναλλαγές σε μετοχές, ομόλογα, μερίδια Α.Κ. και παράγωγα του Ά. Τσοχατζόπουλου, της νυν και πρώην συζύγου του καθώς και των παιδιών του ζητά η Ε.Κ. από τις χρηματιστηριακές και τις ΑΕΔΑΚ.

Ε.Κ.: Ζητά στοιχεία για οικογένεια Τσοχατζόπουλου
Αναλυτικά στοιχεία για τυχόν συναλλαγές σε μετοχές, ομόλογα, μερίδια Α.Κ. και παράγωγα του Άκη Τσοχατζόπουλου, της νυν και πρώην συζύγου του καθώς και των παιδιών του ζητά η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς από τις χρηματιστηριακές εταιρίες και τις ΑΕΔΑΚ.

Με σημερινή επιστολή της η εποπτική αρχή ζητά από Ε.Π.Ε.Υ και ΑΕΔΑΚ να τους αποστείλουν εντός 10 ημερών με συγκεντρωτικούς πίνακες ανά φυσικό πρόσωπο αναλυτικά στοιχεία συναλλαγών σε χρηματοπιστωτικά μέσα για την περίοδο του 1989 έως και το 2011.

Τα στοιχεία ζητούνται για τα εξής πρόσωπα: Απόστολο Αθανάσιο Τσοχατζόπουλο, για την περίοδο 1989-2011, Αλέξανδρο Τσοχατζόπουλο του Αποστόλου για την περίοδο 1989-2011, Αρετή Τσοχατζοπούλου του Αποστόλου για την περίοδο 2003-2011, Βασιλική Σταμάτη του Δημητρίου για την περίοδο 2003-2011 και την Moldenhauer Gudrun (πρώην σύζυγος του Α. Τσοχατζόπουλου) για την περίοδο 1989-2011.

Τα στοιχεία ζητούνται στο πλαίσιο των διεξαγόμενων ανακριτικών ενεργειών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v