Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στην Αθήνα αξιωματούχος του αμερικανικού ΥΠΟΙΚ

Ο Charles Collyns, αναπληρωτής υφυπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ, επισκέπτεται Αθήνα και Ρώμη έως τις 26 Ιουλίου. Η Ουάσιγκτον δείχνει έμπρακτα την ανησυχία της για τις εξελίξεις στην ευρωζώνη.

Στην Αθήνα αξιωματούχος του αμερικανικού ΥΠΟΙΚ
Με τις αγορές του ευρωπαϊκού Νότου να βυθίζονται στην αναταραχή, ανώτατος αξιωματούχος του υπουργείου των Οικονομικών των ΗΠΑ επισκέπτεται την Αθήνα και τη Ρώμη. Πρόκειται για τον Charles Collyns, αναπληρωτή υφυπουργό Οικονομικών, ο οποίος είναι μάλιστα υπεύθυνος για θέματα διεθνούς οικονομίας, ο οποίος από σήμερα Τρίτη έως και την Πέμπτη θα επισκεφθεί την ελληνική και την ιταλική πρωτεύουσα.

Η επίσκεψη Collyns, που θα συμπέσει με την νέα επίσκεψη της τρόικας στην Αθήνα, θεωρούνται άλλη μια απόδειξη της έντονης ανησυχίας που επικρατεί στις ΗΠΑ ως προς την κρίση της ευρωζώνης.

«Ο αναπληρωτής υφυπουργός Οικονομικών Charles Collyns θα μεταβεί στην Αθήνα και στη Ρώμη για να έχει διαβουλεύσεις αναφορικά με τις συναινετικές προσπάθειες, με στόχο την οικονομική σταθεροποίηση, αλλά και ανάπτυξη, στην Ευρώπη», αναφέρει το αμερικανικό υπουργείο Οικονομικών σε ανακοινωθέν.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v