Νέα αίτηση αποφυλάκισης της Βίκυ Σταμάτη

Ντόμινο εξελίξεων έχει προκαλέσει η απολογία του εξαδέλφου του Άκη Τσοχατζόπουλου, Νίκου Ζήγρα στον ανακριτή, καθώς ένας ακόμη κατηγορούμενος ζητεί νέο ραντεβού με τον ανακριτή. Νέα αίτηση αποφυλάκισης από Β. Σταμάτη.

Νέα αίτηση αποφυλάκισης της Βίκυ Σταμάτη
Ντόμινο εξελίξεων έχει προκαλέσει η αποκαλυπτική απολογία του εξαδέλφου του Άκη Τσοχατζόπουλου, Νίκου Ζήγρα στον ανακριτή καθώς ένας ακόμη κατηγορούμενος - ο οποίος βρίσκεται προφυλακισμένος- ζητεί νέο ραντεβού με τον ανακριτή.

Ο Αστέριος Οικονομίδης, εργολάβος από την Θεσσαλονίκη, είχε απολογηθεί στον ανακριτή τυπικά καθώς δεν είχε προλάβει να ενημερωθεί επί της δικογραφίας. Έτσι με αίτημά του προς τον ανακριτή ζητεί να απολογηθεί άμεσα, υποστηρίζοντας ότι επί της ουσίας αυτή θα είναι η πρώτη του απολογία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, προσεχώς ο κ. Οικονομίδης ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται στην αγοραπωλησία του ακινήτου της Δεινοκράτους που κατέληξε τελικώς στην Αρετή Τσοχατζοπούλου, , προτίθεται να καταθέσει και αίτηση αποφυλάκισης. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο ο Αστέριος Οικονομίδης είχε επίσης αναλάβει την ανακαίνιση του ακινήτου της Διονυσίου Αρεοπαγίτου καθώς και του ακινήτου της οδού Κόμνα Τράκα.

Στην πρώτη επαφή που είχε με τον ανακριτή , όταν εκτελέστηκε το ένταλμα σύλληψης σε βάρος του, ο Αστέριος Οικονομίδης είχε υποστηρίξει ότι όλες οι διαδικασίες ήταν νομότυπες και δεν γνώριζε τίποτα για τις υπεράκτιες εταιρείες που μεσολαβούσαν.

Εντωμεταξύ, νέα αίτηση αποφυλάκισης αναμένεται να καταθέσει η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, Βίκυ Σταμάτη επικαλούμενη λόγους υγείας αλλά και την επιτακτική ανάγκη να βρίσκεται κοντά στο ανήλικο παιδί της.

Όσο για τον πρώην υπουργό Εσωτερικών της Κύπρου Ντίνο Μιχαηλίδη , ο οποίος περιγράφεται από τον Νίκο Ζήγρα ως "άνθρωπος κλειδί" αναμένεται -πιθανότατα αύριο- να καταθέσει μήνυση κατά του εξαδέλφου του Α. Τσοχατζόπουλου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v